HAYQ Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 ..................................................','`'`, ................................................/ _))) .............................................../ / $ $ ................................................( ( > byłaś mi jak ten milion............./ ,' __v jakbym cię wygrał w totka....../ _ ) /_ ) to czemu MÓJ kotylion...........( / ~ `\ ma każdy kto cię spotka......../ / .) .)\ \ ............................................ ( /\ ( | ) ..............................................\| \ ' \|/ ...............................................o / \ .............................................../\ _,/ ) ...............................................\/ ) | ................................................| / | ................................................| /\ | ................................................) / \ | .............................................../, / \ ) ............................................../ / / | ..............................................| / \ | ..............................................|/ `' '\! ............................................../ )\ ............................................./( '-.\_ .. ............................................/ / .. . ...........................................””
Magda_Tara Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Pierwszy Jajcarz rp.org :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Judyt Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 no no..gratuluję talentu rysownika(; troche jej się przesunęło J. serdecznie
emil_grabicz Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę się jej piersi poprzesuwały albo implanty, kto to wie, jak chciałem poprawić, to aż się zdumiałem, co się narobiło. Pozdrawiam serdecznie :)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 popłakałam się ze śmiechuuuuuu! najbardziej z tej pozy, takiej niedbałej, biodra w przód :))))
6 kilo Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 fantastyczny pomysł i super wykonanie, pozdrawiam, jacek.
HAYQ Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak, mnie nie do śmiechu :( ;)) Dzięki Magda, pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każdej by się przesunęło ;)))) Dzięki Judyt, serdecznie
HAYQ Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sam widzisz, nic już się nie da zrobić ;))) Dzięki Emilu, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fakt, ale na Katowickiej by się przyjęła :) Dziękuję Doroto, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jacku, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nogi ma jak Marlena - Marlena Dietrich ;)) Dzięki, pozdrawiam.
Wilcza Jagoda Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i to kółko w środku :P och HAYQQQQQQ
Magda_Tara Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 WŁAŚNIE!!!!!!!! to kółko w środku! pępek to czy kolczyk w owym? gadaj szybko - życie od tego zależy! założyłam się o 5 zł!!!!!!!!!!! :(( weź jej dorysuj! odbierze... :)
HAYQ Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i to kółko w środku :P och HAYQQQQQQ jakie kółko, w czego środku? ;)) och Jagoda :)
HAYQ Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie dorysuję, sie rozstalim :/
Magda_Tara Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie dorysuję, sie rozstalim :/ :(((((((( no weźźźź, z takymy nogamyyyyyyyyy???????????
Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 :) serdecznie pozdrawiam :)
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie dorysuję, sie rozstalim :/ :(((((((( no weźźźź, z takymy nogamyyyyyyyyy??????????? niestety, za bardzo roztańczone ;))
Rekomendowane odpowiedzi