Grażyna_Kudła Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 rozpoczęła z bólem nie znając kroków sunęła w tłumie gubiła rytm przestrzeni nie wiedziała o grawitacji pragnęła lekkości i lśnienia zabrakło potykała się na parkiecie stąpała po omacku doświadczyła grawitacji ucząc się rytmu od do salve regina
Bea.2u Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 poznaję tę moc grawitacji - załamka. /b
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Dobrze, że jesteś Grażynko - doświadczyła grawitacji, ucząc się rytmu - fajnie wpadnie w nowy rytm a dalej poleci jak z płatka od do salve regina - obrazowo i tanecznie. Podoba mi się. serd.pozdrawiam.
bestia be Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 podoba się ten taniec w rytm, jak grawitacja. Super połączenie przyciągania z tanami jestem za szacuneczek be
Grażyna_Kudła Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie należy do przyjemnych uczuć to, co się czuje po negatywnym odbiorze swojego wiersza, ale chyba lepsza najgorsza prawda od najlepszego kłamstwa pod jegoż adresem dziękuję za czytanie i wpis pozdrawiam
Grażyna_Kudła Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło Jadziu, że mnie odwiedzasz i również to, co napisałaś o moim dziękuję za wpadnięcie :) pozdrawiam serdecznie
Grażyna_Kudła Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Andrejchu to ja automatycznie :) dziękuję pozdrawiam
Grażyna_Kudła Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Bestio jeśli jesteś za, to ja dziękuję pozdrawiam :) Grażyna
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 wiersz nie jest zły, ale jeszcze nie dam plusa. podzieliłem to na trzy obrazy kończące(2pierwsze) się wersem z grawitacją-wiersz poukładany, czuję tu jakiś plan, zamysł głupie to ale pierwszy mimo, że o bólu odbieram jako radość(co prawda nierozsądna ale radość) bo tam jeszcze nie wie się o grawitacji i można marzyć o przeniesieniu gór W trzecim jest mała nadzieja na powolne zmiany,bo już się wie o grawitacji i innych regułach. czasem od razu nam się wydaje, że przeniesiemy góry,a trzeba robić wszytko po kolei - tak jednym zdaniu o treści pozdrawiam Nikodem(Ópatowski)
Grażyna_Kudła Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nikodemie nie plus ważny dla autora, ważniejsze jeśli czytelnik odnajdzie w wierszu jakiś zamysł, to wysiłek autora nie idzie na marne :) dziękuję za poświęcenie czasu i opinię pod moim wierszem pozdrawiam Grażyna
janusz_pyzinski Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 jest coś w tym dobrego i rokuje nadzieje na jeszcze lepsze serdeczności
Grażyna_Kudła Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Januszu jeśli czytelnik dostrzega w moim coś, to dla mnie też nadzieja dziękuję za wgląd odwzajemniam serdeczności Grażyna
H.Lecter Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Nie znając kroków, gubiła rytm, po omacku potykała - ot, niespodzianka...a to wszystko w stanie nieważkości...Houston mamy problem ; )) Grafomania.
Grażyna_Kudła Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli H.Louston przejmuje kontrolę to mogę dalej lewitować... aż spadnę! :)
olek bolo Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 jakie życie taki taniec a uczymy się zaiste do śmierci obyśmy przynajmniej mądrzy umierali pozdr
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :( pozdrawiam
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. obyśmy... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi