cezary_dacyszyn Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 plus minus artysta krzyżyk a ty masz fajne rude włosy co z tego plus minus brak napięcia akumulator się skurczył ty masz fajne co z tego oczy plus minus jestem wyłączony twoje piegi lepią się do mnie ty masz fajne co z tego plus minus a ty się zabujałaś jestem wyłączony co z tego Bożepole Wielkie 17 V 1992
Fanaberka Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może: a ty się bujasz? po co w tym miejscu dawać czas przeszły? wzrosłaby energia i melodia by się poprawiła. Nawet fajny.
Jolanta_S. Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy to o mnie? czy dla mnie? fajnie lubię się bujać!!! pozdrawiam serdecznie - Jola p.s. po co te liczby ;)
kuba skawa Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 plus minus a ty się zabujałaś jestem wyłączony co z tego Szkoda wiersza na taką puentę, która nie jest puentą. Trzykrotne "co z tego", chyba wystarczy by zrozumieć, że nic z tego...Zabujanie też oczywiste, bo skoro peel jest wyłączony, to jedynym pretekstem do cotegowania, jest piegowate, uczuciowe co nieco ;)
Magda_Tara Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;D a niech sobie cozteguje! co mu zabraniasz? piegi WSZYSTKO tłumaczą!! bardzo :))
Eunicee Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Do niczego się nie można przyczepić (tak myślę) zgrabny teks:) p-ciepło
Pan_Biały Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 do tego co z tego dorzuciłbym pytajnik, o taki (?) tak wiem, co z tego?;) do przeczytania pozdrawiam r
klubo Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 2x wyłączony mi nie pasuje - za blisko- to wszystko pozdr.
Wilcza Jagoda Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 eksperymentalnie, plus-minus jest zero, ale nie dla wiersza, fajny
HAYQ Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Jak rude i piegowate, nie oceniam i w ogóle nie mam pytań :) A nie, mam. Zielone? Oczy, czy zielone? :O Pozdrawiam
Jolanta_S. Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och moje rude i piegowate szczęście :)*** zielona miłość, czy zielona? ;O pozdrawiam serdecznie - Jola
cezary_dacyszyn Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Oczy wiście , że zielone - zawsze byłem ich fanem :-) Zabujałaś bo bujasz z fotelem kojarzy się ... Każda miłość jest zielona :-) Ta niedojrzała to nawet bardzo zielona :-) A daty po to żebym mógł zwalić na ledwo co skrybowanie ... :-) Dziękuję za zainteresowanie :-)
cyprian dacyszyn Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Kuba Skawa napisał : Trzykrotne "co z tego", chyba wystarczy by zrozumieć, że nic z tego... Zgadzam się z tym. Na dodatek wiersz trochę stary... Pozdrowienia. ;)
Rekomendowane odpowiedzi