M._Krzywak Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja napisze tak - też gratuluje i to gratuluje może nie tyle zwycięstw w konkursie - ale samego konkursu, że wreszcie się odbył. Mam nadzieję, że za rok powróci już bez takich zgrzytów, i tutaj mam pytanie - czy by nie warto już się składać na ten cel? Na razie tyle - też czekam na informacje, kto i gdzie wydaje :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Michale, warto i warto by także umieścić tu jakąś ramkę z adresem i nr konta poezji.org A co do wydania, to słyszałem też taką opcję, że Bogdan? Czyli ekypa udana jak zawsze dotąd :D zdrówko, Jimmy
Waldemar Talar Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja również wszystkim wyróżnionym gratuluje i życzę dalszych sukcesów .
Nessa Isilra Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Gratulanty dla wszystkich! ; )
Bea.2u Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Przy okazji chciałam publicznie bardzo gorąco podziękować całemu jury za wsparcie organizacyjne. Szczególnie Oli Słowik i Basi Janas, a także Stefanowi Rewińskiemu za królujący nad całością jego stoicki spokój :) Dzięki Piękne :)) /b
Don_Kebabbo Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 No to ja też sypnę: granulki dla zwycięzców :)
a._mrozinski Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 I ja gratuluję i dziękuję jednocześnie. Zaskoczył mnie brak kilku osób w tomiku, ale cóż. Może za rok. Zbierać na kolejny konkurs na pewno warto już jak najwcześniej. Tak sobie myślę - może gdyby wciągnąć następnym razem do jury poetów/krytyków zupełnie spoza forum byłoby dobrym pomysłem?
M._Krzywak Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już padło takie pytanie wcześniej, ja mam wrażenie, że wciąganie obcych krytyków z jednej strony stwarza jakby brak zaufania do własnych możliwości, z drugiej - krytyk krytykowi nierówny... Zresztą ostatnio czytałem taki komiczny artykuł, że najlepszy poeta jest na forum x, a autorem tego artykułu był człowiek współpracujący z pismem, gdzie ów poeta jest w redakcji. Ja bym bardziej chciał, żebyśmy sami decydowali za siebie, co nie znaczy, żebyśmy zamykali sobie furtki. Będziemy myśleć - ale takie konto na wpłaty dobrowolne można już otworzyć. A swoją drogą - kto nie był 21.02 w Cieplarni, niech żałuje :) Mieliśmy bardzo honorowego gościa...
Agnes Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Dziękuję jurorom za docenienie moich wierszy i gratuluję wszystkim, którzy wzięli udział w konkursie. Niezmiernie ciszy mnie, że ta inicjatywa doszła do skutku i traktuję ją osobiście jako zapowiedź kolejnych :) Pozdrawiam, a.
Ruffle_puffle Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Dziękuję jurorom, że przychylnie spojrzeli i na moje tekściki. Zwycięzcom życzę niespoczęcia na laurach i rozwoju, a reszcie - motywacji. Oprócz spraw typu: "co", "gdzie" czy "kiedy" ciekawi mnie kwestia oprawy graficznej. Pasuje coś skromnego, acz z pomysłem i dozą wdzięku. No i musi być ona niezwykle "kosmopolityczna", aby pasować do tak różnych stylów.
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystko pod kontrolą ;P zdrówko
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już padło takie pytanie wcześniej, ja mam wrażenie, że wciąganie obcych krytyków z jednej strony stwarza jakby brak zaufania do własnych możliwości, z drugiej - krytyk krytykowi nierówny... Zresztą ostatnio czytałem taki komiczny artykuł, że najlepszy poeta jest na forum x, a autorem tego artykułu był człowiek współpracujący z pismem, gdzie ów poeta jest w redakcji. Ja bym bardziej chciał, żebyśmy sami decydowali za siebie, co nie znaczy, żebyśmy zamykali sobie furtki. Będziemy myśleć - ale takie konto na wpłaty dobrowolne można już otworzyć. A swoją drogą - kto nie był 21.02 w Cieplarni, niech żałuje :) Mieliśmy bardzo honorowego gościa... Żałuję tej Cieplarni. Pozdrawiam.
gabriel p. Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, musiałeś widocznie zmieniać tytuł. miałam w pamięci, żeby poprawić na liście, ale mi umknęło. Bardzo przepraszam. /b nie, tytuł był 'w moll' od początku. ale co tam, każdemu się zdarza :-)
Tomasz_Piekło Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Gratulacje dla zwycięzców. Urodziliście się wybrani;)
Baba_Izba Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Brakuje mi słów. Bardzo się cieszę, że moje dwa wiersze są na liście w kolorze czerwonym, gratuluję zwycięzcom i wszystkim uczestnikom, bo w końcu najważniejsze, że te wszystkie wiersze powstają i są. Bardzo dziękuję jurorom i wszystkim, którzy się już napracowali i tym, którzy jeszcze dużo potu wyleją, by powstał znamienny tomik. Tylu Znakomitych Autorów i ja wśród nich; jestem szczęśliwa! Pozdrawiam WSZYSTKICH! - Baba Izba - Iza Bednarowicz
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 gratulacje dla zwycięzców:) gratulacje dla forum:) wreszcie ukaże się coś na papierze podpisane "poezja.org" . Nie brałem udziału(brak komentarzy), ale bardzo się cieszę:P że konkurs się udał
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Dziękujemy podwójnie jurorom za ocenę naszych wierszy. Gratulujemy zwycięzcom i dziękujemy współuczestnikom konkursu. Miejmy nadzieją ,że tomiki zostaną tradycją Orgu. Serdecznie pozdrawiaMy.
zak stanisława Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 i ja się przyłaczam do gratulacji dla zasłużonych pozdrawiam serdecznie
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Gratuluję "czerwonym", "czarnym" też.
Rekomendowane odpowiedzi