Agata_Lebek Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 z głodu szczęście się bierze ciąg dalszy od kropki poranek jak niemowlę ciepłym mlekiem karmiony szmer w słojach firanki kiełkują hiacynty twoje usta słowami na kartkach rozchylam milknę by powiedzieć *Jan Bos - karminowa, powszechnie określana jako czerwona odmiana hiacyntów.
Leszek_Nord Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 chyba mi się podoba, chyba, bo nie wiem nawet dlaczego i dlatego mi się podoba...
Bernadetta1 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. twoje usta słowami na kartkach rozchylam ....no zabrzmiało cudnie jak dla mnie:)plus:) pozdrawiam Agato
Wilcza Jagoda Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 twoje usta słowami na kartkach rozchylam milknę by powiedzieć o tak, to jest piękne :))))
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Końcówka istotnie - dopracowana i kusicielska. Cały wiersz lekko "roztrzepotany", ale chyba lubię takie... :)
bestia be Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 bardzo lirycznie napisane , więc jest to udany literacki utwór szacuneczek be
f.isia Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kontrowersyjne ;) podoba mi się, zwłaszcza : 'poranek jak niemowlę ciepłym mlekiem karmiony'
Agata_Lebek Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dowiedz się, koniecznie ;) Dziękuję :))
Agata_Lebek Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Banan :):)))) nie mylić z banem ;) Dziękuję
Agata_Lebek Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. twoje usta słowami na kartkach rozchylam ....no zabrzmiało cudnie jak dla mnie:)plus:) pozdrawiam Agato Dobrze, że jesteś :)) Dziękuję. Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój Dawno Cię nie było Kaś... Dziękuję :))
Agata_Lebek Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Andrej u mnie !:D Przyjdę z rewizytą ;) Dziękuję.
Agata_Lebek Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak Cię zwą ? Poza tym, że besta be ;) Dziękuję.
Agata_Lebek Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kontrowersyjne ;) podoba mi się, zwłaszcza : 'poranek jak niemowlę ciepłym mlekiem karmiony' Drewniane kasetony uratowały mi życie i strych, w locie zorientowałam się że to podpucha ;P Wiem, że kontro, ale taka prawda - jak mawia mój pierworodny. Chyba polubię mleko z rana ;) Dzięki Miśku serdeczne, dbaj o siebie :))
Grażyna_Kudła Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Agatko i co napisać pod takim wierszem, pod którym wszystkie słowa bledną? ale zaraz, zaraz chyba tak miało być to nie nasze tu a Twoje miało lśnić dawno, przedawno takiego nie czytałam poezja żyje! ślę ciepełko Grażyna
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Karmię siebie ciepłym mlekiem i Twoim wierszem. Trochę jakby wiosną powiało, to pewnie od tego ciepła i słojów szemrzących. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Dżygita Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 kiełkujące hiacynty i poranek karmiony cieplym mlekiem jawi się jako zapowiedź czegoś nowego, co może przyjść tylko z wiosną, na którą z utęsknieniem czekamy.Serdecznie pozdr.
janusz_pyzinski Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 cała Ty - piękna w pięknych ramach tego wiersza cieplutko,milutko pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Jeżeli powściągliwie i chłodno stwierdzę, że Jan Bos jest boski, to chyba nie podpadnie pod " rozprawkę, ech prawie pean "... : )
Rekomendowane odpowiedzi