f.isia Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 niekończąca się się bajka z silicon valley lub jak kto woli - z piaskownicy mówisz patrz to dla ciebie patrzę zamki ogromne tyle piasku w oczach znów rosną szklane góry -------------------------- ;) INcorporation - Egze mówisz - to dla ciebie patrzę zamki ogromne tyle piasku w oczach znów rosną szklane góry
HAYQ Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 INspirowane :) po krze mu nie dali pobiegać dali kuwetę Pozdrawiam.
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ku weta dla pie sa? HIHI niestety z piasku ani zamku, ani bicza nie ukręcisz:P a szklane góry są ci i u nas - pod dostatkiem :P witaj, witaj wędrowniczko uciek in ierko :P c...ok
a._mrozinski Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 mówisz patrz to dla ciebie - patrzę zamki ogromne - tyle piasku w oczach znów rosną szklane góry To by wystarczyło. Reszta niepotrzebnie rozprasza uwagę. A w miniaturze (niezłej miniaturze) nie warto rozpraszać uwagi. Tylko kondensować, skracać, wycinać... Arek
egzegeta Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 mówisz - to dla ciebie patrzę zamki ogromne tyle piasku w oczach znów rosną szklane góry :)
f.isia Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ,u - w tym oto miejscu, ja i wszystkie moje pchły, oświadczamy Ci się z naszym ajlafjuu, wy-krze-sałeś nam taką soczewkę, że wreszcie uzyskałyśmy właściwą optykę, nasza wdzięczność będzie Cię prześladować :))
f.isia Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ku weta dla pie sa? HIHI niestety z piasku ani zamku, ani bicza nie ukręcisz:P a szklane góry są ci i u nas - pod dostatkiem :P witaj, witaj wędrowniczko uciek in ierko :P c...ok nie mam jeszcze wilczego biletu...? ;) a to żem rada :))) edit: uwielbiam (d)żem - jagodowy :)))
f.isia Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Arku, to są miniatury z cyklu "blond-Inka opowiada sobie dowcipy", upraszam o tolerancję ;), pozdrawiam i dzięks za przeczytanie, :))
f.isia Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kupuję, Egze :))) ps. miałam napisać - nie napisałam, najprościej trywialnie, z lokiem blond, o sprawach istotnych lepiej pomilczeć... gdy dojrzewają ;)
kuba skawa Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dolina Krzemowa, ni z gruszki , ni z pietruszki. Peelka sobie tylko popatrzyła, na te zamki z piasku i szklane góry, czy też miała, w związku z tym, coś do zakomunikowania ?
bestia be Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Podoba się przesłanie w formie metafory serdecznie be
Liryczny_Łobuz Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 W ekskluzywnej piaskownicy (kasa idzie tam niemała) Patrzy mały Bill z napięciem Znów Reneta przytuptała I z uśmiechem tajemniczym W nową formę piach nakłada Przyklepuje to łopatką I już widzi Bill - iPada ! A my tu czekamy na nowe zabawki, które przecież są niczym, w porównaniu z ... uśmiechem dziecka :) Pozdrawiam i gratuluje oryginalnej formy wiersza. Marek
egzegeta Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak Panna F.isia kupuje, to ja sprzedaję takie oto cuś /dla niewybrednych:)) / www.youtube.com:80/watch?v=5OW-lostWb4
f.isia Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podejrzewam, że miau...a może nie do końca wyszło jak chciała, dlatego P a nie Zet (Lecter? hmm... chyba mam początki manii prześladowczej ;) Silicon Valley to taki cud-owny grajdołek dla wyrośniętych dzieciaków (zwłaszcza jajogłowych), niektórym równoleglą się tam rzeczywistości, czasem niezbyt dokładnie, mniej jajogłowa peelka reaguje adekwatnie ;) voilà 'rombek' fabuły w pigułce ;)
kuba skawa Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podejrzewam, że miau...a może nie do końca wyszło jak chciała, dlatego P a nie Zet (Lecter? hmm... chyba mam początki manii prześladowczej ;) Silicon Valley to taki cud-owny grajdołek dla wyrośniętych dzieciaków (zwłaszcza jajogłowych), niektórym równoleglą się tam rzeczywistości, czasem niezbyt dokładnie, mniej jajogłowa peelka reaguje adekwatnie ;) voilà 'rombek' fabuły w pigułce ;) Nie wszystko rozumiem z tej wypowiedzi ale wydaje mi się, że sprowadzenie Silicon Valley do roli dużej piaskownicy, w której wyrośnięte dzieciaki wirtualizują zamki z piasku, jest dość ryzykowne. Ten "cud-owny grajdołek", istnieje głównie na potrzeby armii a gdzie armia, tam trupy, góry trupów, wcale nie szklane...
HAYQ Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ,u - w tym oto miejscu, ja i wszystkie moje pchły, oświadczamy Ci się z naszym ajlafjuu, wy-krze-sałeś nam taką soczewkę, że wreszcie uzyskałyśmy właściwą optykę, nasza wdzięczność będzie Cię prześladować :)) oj, imć Zagłoba aże i ze pchłami swojemi pewnie by mi pozazdrościł takiego ajlofa, chociaż (wiem to z własnej eksperiencji, że zbytnia stałość w amorach tylko zgryzot przyczynia. ;)) - dalibóg, nie godnym atencji owej i wysoka to dla mnie amicycja - jednakowoż... miast o soczewce po próżnicy gadać - soczewicą Aśćka poczęstujesz, o miodzie nie wspominając, to i prześladowaniom poddam się wszelakim. :) Kłaniam się Waszmości, siły delicyj życząc.
Agata_Lebek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 niekończąca się się bajka z silicon valley lub jak kto woli - z piaskownicy mówisz patrz to dla ciebie - patrzę zamki ogromne - tyle piasku w oczach znów rosną szklane góry Mam Cię Misiu - F.isiu, tu się schowałaś ;P I po co Ci tyle piasku ? Szklane góry chcesz wytopić ? A wierszyk - taaaaki sobie . Buźka :)
f.isia Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mięto cieszy, że nie całkiem kulami po płotach poszło ;) zdrówka, :)
f.isia Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...i tylko trach, trach, trach, zgrzyta w zębach piach, słońce opala brzuchy, wiatr tarmosi nasze ciuchy... ;)
f.isia Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak Panna F.isia kupuje, to ja sprzedaję takie oto cuś /dla niewybrednych:)) / www.youtube.com:80/watch?v=5OW-lostWb4 posłuchałam i ech... kamaszki zaczęły wyrywać mi się w świat... ;) dzięks Egze, :))
Rekomendowane odpowiedzi