M._Krzywak Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I alkohol zapewne. To bym wliczył w degustacje, ale ja nigdy nie propaguje alkoholu publicznie. Toż tutaj są dzieci, uczniowie, studenci i nauczyciele!
M._Krzywak Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 A, to tak do tematu: www.youtube.com/watch?v=FJCBKLfiVhw
Nessa Isilra Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Ja w ramach tematu studentka psychologii. o! dygam ; )
adolf Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 ^^ heheh jeszcze nie pracuję //a jestem zły bo miałem fajną możliwość pracy na ferie ale sie kilka godzin spóźniłem i ubiegli mnie ;] może się załapię na wakacje ^^ // I rok farmacji buhahahahahah ;D serio
zak stanisława Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, ja sie do tej sporej grupy zaliczam... ale w spoczynku :P I sie żyje z uciułanej emeryturki :P
zak stanisława Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I alkohol zapewne. To bym wliczył w degustacje, ale ja nigdy nie propaguje alkoholu publicznie. Toż tutaj są dzieci, uczniowie, studenci i nauczyciele! SŁUSZNA UWAGA!!! HIHIHI
Mr.Suicide Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Studiuję. Z korepetycji ledwo wystarcza mi na fajki i nie pamiętam, kiedy ostatnio zapłaciłem z własnej kieszeni swoją część za kanciapę :D
Rachel_Grass Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 o, jaki sympatyczny temat :) nie wyczytałam, czym Ty się parasz, Arku. przeoczenie czy nie pisałeś? e-t: już mam, już mam!
a._mrozinski Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Pisałem: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marzenia podobne do moich. Pracuję co prawda obecnie w klubie kultury w niewielkim wymiarze godzin. A w przyszłości - zobaczymy. Nie bardzo wiem dlaczego ktoś mógłby ukrywać gdzie pracuje. No, chyba że pisze wiersze o wrednym szefie. Wtedy lepiej milczeć.
Espena_Sway Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Studia, poza tym lekcje rysunku i malarstwa zawsze jakiś grosz wpadnie :)
vacker_flickan Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1. Bo różne są klauzule w umowach. 2. Bo pracodawca/szef nierzadko szpieguje swoich pracowników w sieci i obserwuje, co robią. 3. Bo się wstydzi swojej firmy/profesji. 4. Bo nie chce się narazić na niewybredne ataki ze strony zaciekłych wrogów firmy, w której pracuje. 5. Bo jeśli ma dobrą pracę, to nie chce, żeby przylepiono mu łatkę, że się wywyższa czy coś. Ja mogę powiedzieć tylko tyle, że aktualnie pracuję jako informatyk, tłumacz, korepetytor, rzadziej handluję. Jeszcze rzadziej zdarza mi się być elektrykiem, instalatorem, konsultantem technicznym. Ale ja nie jestem poetą, więc się nie liczy. :)
Rekomendowane odpowiedzi