HAYQ Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 w ulęgałki soczystość wnika tak powoli z tobą szkoda ula ze mną szybciej woli
krzysztof marek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 przyznaję, że mimo tytułu jak dla mnie zagadkowe ;) pozdrawiam serdecznie :)
Magda_Tara Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 i niezrozumiałe ale ja się nie znam na formach XS :)) przepraszam ja wolę seriale :))
kuba skawa Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 No i mamy klasyczny trójkąt... ;)
HAYQ Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a bo i tytuł mylący ;)) Dzięki, że zajrzałeś, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to przecież niemal, jak z serialu wycięte ;)) a format XXX - bo to tylko fragmencik z "tasiemca" :) Dzięki Madga, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bingo Kuba! :) Miło było Cię gościć.
Marcin B Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Treść jest dla mnie niestety kompletnie nieczytelna. Ale byłem, czytałem. Pozdrawiam :)
HAYQ Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trudno, toć uli na plastry nie potnę :) Ale dzięki za odwiedziny, pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 rzekła raz róża, gdy niedźwiedź do niej się tulił: wydaje mi się, że bardziej ciągnie do uli ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 a tak na marginesie truteń, to stworzenie bardzo tragiczne gdy rodzi się, już jest półsierotą - trutnie rodzą się z niezapłodnionych jajeczek- swoisty fenomen! potem ma dużo szczęścia jeśli go nie wytnie pszczelarz i pożyje sobie kilka dni we względnym luksusie ale i tak nie długo, bo w sierpniu następuje w ulu rzeź trutni, więc zabiją go własne siostry te osobniki, które będą miały największe szczęście zapłodnią w locie godowym królową, ale... to będzie ostatnia rzecz w ich życiu, bo przy tej czynności wyprują z siebie flaki myślę, że nie powinniśmy narzekać, co? ;) do poczytania :)
HAYQ Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. różnie bywa mówił mi siek ciągnąc z gwinta jak zdzisiek ;) dzięki, pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niby nie, ale, no wiesz... zależy na jaką "królową" się trafi ;)) Mnie na szczęście moja flaczki (od czasu do czasu) do zjedzenia podaje. Ciekawa historia z tymi trutniami, nie wiedziałem. Dzięki, do miłego.
Sylwester_Lasota Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. różnie bywa mówił mi siek ciągnąc z gwinta jak zdzisiek ;) dzięki, pozdrawiam więc wymyśliła: niech sam się całuje w czółko od dzisiaj daję zapylać się tylko pszczółkom
Judyt Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 uśmiechnięcie, fajninnnnnnnnnnnnnie(: J. serdecznie
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lecz soczystość pozorna czasem trafić się może słodycz z kwiatu rosiczki to śmierć głupich stworzeń pozdrawiam Jacek
Oxyvia Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Nie bardzo rozumiem treść wiersza, ale wyczuwam tu jakieś świństwa. ;-))) Widocznie trutnie mówią nieco innym językiem.
HAYQ Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a więc powodzenia :)
HAYQ Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za uśmiech Judyt i wdepnięcie. Pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Podobno, jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze! Kosztował truteń ulęgałkę, pytanie: ile kosztowała ulęgałka? Potwierdzam; w ulęgałki - soczystość - bardzo powoli wnika, dojrzała, regionalnie nazywana jest również pierdziołką! Serdeczności - baba
Rekomendowane odpowiedzi