Nata_Kruk Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 To może ja już tylko króciutko... łykam wiersz... :) Pozdrawiam.
Bea.2u Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie :) Miło gościć pod skromnym wierszem Pozdarwiam /b
Bea.2u Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersz czuje się pożarty ;) Pozdrawiam /b
Fly Elika Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 współczesna metaforyka, zwłaszcza w końcówce brzmi, jak grymas ;] serdecznie ;)
Bea.2u Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. grymas znudzenia ;) serdecznie :) /b
kuba skawa Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Wyszło jakoś telerankowo.
Oxyvia Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Przypomniała mi się Karolcia Marii KrÜger i jej zaczarowany ołówek. Ja też lubię mieć ołówek przy sobie, z ołówkiem jestem spokojna. Ołówkiem piszę, rysuję, zaznaczam fragmenty książek... Jest mi potrzebny do wielu czynności. Pozdrawiam. Joa.
Bea.2u Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jaka chwila - taki wiersz, nie dziwi nic ;) ale, ale.. rozumiem, że to wieko to od laptopa. dzieci buszują, gdy rodzicom nie chce się wstać . i wszystko jasne :)) Pozdrawiam /b
Bea.2u Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet czytam z ołówkiem :) mażę po tekście, robię przypiski, dopisuję własne wersje. profanacja, wiem ;)) Pozdrawiam /b
Sylwester_Lasota Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 wiersz jak wiersz, ale pointa... trumienna. kłaniam się i pozdrawiam :)
Bea.2u Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a nie wiekowa? następna będzie denna - do kompletu ;) Pozdrawiam :) /b
Oxyvia Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet czytam z ołówkiem :) mażę po tekście, robię przypiski, dopisuję własne wersje. profanacja, wiem ;)) Pozdrawiam /b To moja profanacja podwójna, bo jestem bibliotekarką. A nawet potrójna, bo jestem też nauczycielką polskiego. ;-)))
Bea.2u Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet czytam z ołówkiem :) mażę po tekście, robię przypiski, dopisuję własne wersje. profanacja, wiem ;)) Pozdrawiam /b To moja profanacja podwójna, bo jestem bibliotekarką. A nawet potrójna, bo jestem też nauczycielką polskiego. ;-))) proszę, proszę ;)))
Oxyvia Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę, proszę ;))) Tu pełno takich. Kiedyś zrobiliśmy rozeznanie z niejakim Bogdanem Zdanowiczem i okazało się, że mniej więcej co trzeci Orgowicz to nauczyciel, a co czwarty - polonista. Bogdan zaproponował, żeby nauczyciele mieli specjalne oznakowania na Orgu, np. czerwony kwadracik w lewym dolnym rogu pod komentarzem/wierszem. ;-)))
Bea.2u Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę, proszę ;))) Tu pełno takich. Kiedyś zrobiliśmy rozeznanie z niejakim Bogdanem Zdanowiczem i okazało się, że mniej więcej co trzeci Orgowicz to nauczyciel, a co czwarty - polonista. Bogdan zaproponował, żeby nauczyciele mieli specjalne oznakowania na Orgu, np. czerwony kwadracik w lewym dolnym rogu pod komentarzem/wierszem. ;-))) a bumelanci?? gwiazdkę dajmy na to ;)
Rekomendowane odpowiedzi