Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 chciałabym jedną rzecz mieć od ciebie najulubieńszy domowy ciuszek niechby mięciutką koszulę w kratę którą bym mogła poczuć na skórze tę flanelkową co ją dostałeś kiedyś od ciotki andzi czochranej no nie bądź chytrus i nie bądź świnia wielkie mecyje zwykły gałganek zwolnię cię z kwiatów a nawet wierszy daj skoro proszę ona nie gryzie mam gęsią skórkę jak wszystkie gęsi i jestem głupia mogę to przyrzec 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 czemu koszulę tę barchanową usilnie pragniesz dostać ode mnie weź inną piękną co leży obok w której wyglądasz znacznie przyjemniej prawdziwy jedwab ciut przeźroczysty trochę amarant albo indygo jest niczym zwiewny figowy listek którym zachwycał się także Przyboś z wierszy nie zwalniaj ni z pęku kwiatów bo przecież teraz będziesz natchnieniem na plik wierszyków garść poematów dla słów niesytych widokiem weny
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach miły Jacku powiem ci jedno, że wymagania miewam niewielkie, jedwab nie drapie, ale jest chłodny, zdecydowanie wolę flanelkę. Taką koszulą mogłabym, wierzę ulatującą tęsknotę zatkać, prowizorycznie, może po babsku, więc aktualnie wspomniana szmatka. Jak dobrze pójdzie, ewentualnie i zwęszę ku mnie ofiarność wielką, to się na maksa kiedyś ośmielę, zamiast flanelki zmyślę futerko :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. futerko owszem w kolorze srebrnym tworzy wraz z weną porą zimową widok dla oka równie przyjemny co tiul jedwabiu działa zmysłowo a co do tęsknot niech ulatują niechaj wylecą stadem gołębi lisie futerko tutaj ma urok bo przez te tiule to się przeziębisz więc moja rada to iść na maksa i miast barchanu futerko zmyśleć tu satysfakcji dozna niewiasta i u poety plik wierszy ziści :))
Bernadetta1 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z wierszy nie zwalniaj Alu kochana facetów wiersze im zawsze służą koszula tylko częścią ubrania a wiersza można być przcież muzą:):) juz sie martwilam, ze cos sie nie zjawiasz...wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok Alu...usciski:)
HAYQ Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 pięknie Alicjo malujesz łabędzim nie gęsim piórem :) Pozdrawiam
Wilcza Jagoda Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 suuuuuper, zaibieram flanelkę i dodatki pana Jacka
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och, jeszcze jeden, dziękuję pięknie :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz, próbuję wszystkich sposobów, a nóż któryś... Serdeczności i wzajemności :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj chciałoby się... :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :)
Wilcza Jagoda Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 N O W O R O C Z N Y_ A L F A B E T_ A...anioła stróża u boku ...........albo żony B...buziaków słodkich miliony C...czasu wolnego dla siebie ..........bez dywagacji D...drogi usłanej różami E....ekskluzywnych wakacji F....fury pieniążków G...gwiaździstego nieba ......... lub na niego zalążków H...horoskopu korzystnego I.... i oprócz tego J...JASNEGO umysłu K...kolorowych chwil ... może to być nawet wrzesień L...lotów wysokich M...miłosnych uniesień N...nieprzemijającej urody O... oddechu od codzienności P...pogodnych dni, albo ducha pogody R...romantycznych wieczorów w miłości S...szalonych nocy T...tylko spełnionych marzeń U...uroku osobistego W...wiary w sukces jak strzału z procy Z...zawsze uśmiechniętej buzi W...wyrośnij na ludzi W N O W Y M...R O K U... Ż...życzę CI TEGO WSZYSTKIEGO niech sie spełnia krok po kroku
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Mam tylko gwiaździste niebo, jak na razie Reszta to pryszcz jak mniemam :P Ech, jak to się rymem wszystko składa, Ukłony i serdeczności :)
emil_grabicz Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 barchanowy erotyk dam ci flanelkę jak muślin miłą baw się gałgankiem choćby do rana lecz w zamian za to daj swoje gatki słodki geszefcik lecz tylko dla nas ciepłe barchany z białej bawełny najlepiej wyślij mi priorytetem w szczelnym pudełku z zapachem skóry będą najmilszym moim gadżetem i dzisiaj w nocy tuż po kolacji ty we flaneli ja w czułych gatkach- -każdy u siebie ma się rozumieć wciągnie do łóżka niezwykła gratka moja flanela twą gęsią skórkę otuli szczelnie zmysłem do rana twarde brodawki i drżącą talię stumani czarem dolce-gabana ja zaś u siebie w twych miękkich gatkach przeleżę sztywny zwarty gotowy wtulę się w meszek stargany żądzą świeżo skoszonym pasem startowym pozdrawiam Alu-ściskiem... agent Emil... hahaha
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to mnie speszyłeś takam skromniutka marzę nieśmiało flanelka kratka o wszyscy święci co za maniery żeby tak trąbić zaraz o gatkach a niech cię dunder zamilknę raczej niż się odezwę cisza mogiła chociażbym chciała to niemożebne bo się ze wstydu właśnie spaliłam Witaj Emilu :) 1
kasiaballou Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedyś popełniłam wiersz z pointą; wczoraj wyspałam twoją ostatnią podkoszulkę ;) nie może się więc nie podobać i to w tak dobrym wykonaniu, jak u Alicji. fajny :) pozdrawiam kasia.
Agata_Lebek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dawno Cię nie czytałam, ale już mi blisko do Twojego wiersza Alu :) Można złapać oddech :) Pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Alicjo, przepiękny rozczulający rymowany tak cudownie drapiąco nura daję w niego i dziękuję, że takie cudeńko :D :))
Oxyvia Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, Alicjo, Alicjo, niebieska* Łobuzicjo! :-))) Ty to wiesz, jak kokietować i być Muzą! Ty już wiesz, że faceci gąski lubią! Że niestety na liście nie są pierwsze te, co myślą, co czują, piszą wiersze! *(cyt. z M. Samozwaniec, Niebieska zalotnica) Alu, tak poważnie: umiesz naprawdę pisać, nie tylko zalotnie, ale i na serio, i na smutno, i na lirycznie, i angelologicznie, i w różnych tematach, zawsze pięknie, metaforycznie, melodyjnie, rymowanie, z "wysocką" polerką poetycką. I jesteś największą, najprawdziwszą Muzą na tym forum! Zobacz, już chyba prawie wszyscy musimy odpowiadać Ci wierszem! Jak Ty to robisz, u licha???
Bolesław_Pączyński Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czujesz do tego łaszku sentyment koszula bliska Twojemu ciału choć innych duży masz asortyment ta już znoszona, pełna banału. Czy tamta tkana z tych ciepłych słów już Cię znudziła-czy Ci obrzydła? powiedz cośkolwiek,nie chcesz jej?-mów czy Cię nie tulą moje wierszydła? Dziwię się wprawdzie,tak mało chcesz kawał flanelki,już takiej spranej -lecz jeśli wolisz,to proszę bierz tylko nic nie mów Andzi Czochranej. Pozdrawiam serdecznie w Nowym Roku:)))
Rekomendowane odpowiedzi