aluna Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 samotny otulony szadzią lasek w oddali horyzont przybliża Nowy Rok choinki świecą lampkami nie mogą się doczekać sylwestrowej nocy ktoś strzela w chmury racami na dnie stawu gruby połamany lód nie do wiary że aż tak zmarznięty zastanawiam się czyje emocje znalazły się pod wodą czas wyłowić brudy zeszłoroczne wykąpać je w ciepłej wodzie z odrobiną nadziei na lepsze po strudzonym starym
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 a teraz czas na wiersze z okazji zbiliżającego się białego szaleństwa... ten jednak sobie poradził... pozdrawiam....
aluna Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki MARIUSZU...za ! Noworocznie i serdecznie! Ania
Tomasz_Piekło Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Czy chodzi o ulicę Księżycową na Górze Borkowskiej w Krakowie? Jeśli tak to fajnie, też kiedyś coś zacząłem od niej;)Ulica Księżycowa. Jednak wylądowaliśmy w łóżku. :P
aluna Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, nie,chodzi o ulice Księżycową na moim osiedlu pod lasem! Bajka o każdej porze roku ...zapewniam! Noworocznie i serdecznie! Ania
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Pozdrawiam Noworocznie. Stefan.
Messalin_Nagietka Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 co to jest "szadź lasek"? MN
Bernadetta1 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak Górka Borkowska...to jestem na tak;):)pozdrowki aluno:)
Bea.2u Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Nie pasuje mi ten wiersz ani trochę, ale być może powinnam poznać to magiczne miejsce, by dotarło co nieco więcej do mnie. Alunko, zdrowia, szczęścia i miłości w Nowym Roku :) buziaczki /bea
aluna Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie i wzajemnie Panie Stefanie!
aluna Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odwzajemniam ! Serdecznie z najlepszymi życzeniami! Ania
aluna Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za czytanie ,dziwi mnie nieznajomość tak prostych znaczeń! -Szadź (też: sadź) – osad lodu powstający przy zamarzaniu małych, przechłodzonych kropelek wody (mgły lub chmury) w momencie zetknięcia kropelki z powierzchnią przedmiotu . lasek - młody las 3-4 ro letni
aluna Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za czytanie Droga Joanno! Noworocznie i serdecznie! Ania
aluna Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak Górka Borkowska...to jestem na tak;):)pozdrowki aluno:) Nie,nie Droga Bernadetto1 ,to moje tajemne miejsce zamieszkania! Serdeczności powodzenie i spełnienia w Nowym Roku 2010! Ania
aluna Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już pędzę poprawić,,,dziekuje za wybrany,,,! SAMYCH SŁODKOŚCI ...W TYM NOWYM! Ania
aluna Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beatko naj,,,najserdeczniejsze zyczenia niech sie spełnią! Ania PS. Napiszę na privie!
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za czytanie ,dziwi mnie nieznajomość tak prostych znaczeń! -Szadź (też: sadź) – osad lodu powstający przy zamarzaniu małych, przechłodzonych kropelek wody (mgły lub chmury) w momencie zetknięcia kropelki z powierzchnią przedmiotu . lasek - młody las 3-4 ro letni Ale co to ma wspólnego z seksem? Nie mam pomysłu.
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale co to ma wspólnego z seksem? Nie mam pomysłu. A seks Szanowny Panie Stefanie ...zamarzł i to na dobre , przynajmniej w wierszu. Serdecznie ! Tak blisko Nowy rok ,a my tu uwięzieni w ....poezji,,,,dziękuje! Ania No to seksualnego Nowego Roku, co tam...
aluna Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 SAMA nie rozumiem wątku o seksie>chmmmmmmmmmm...........! No jak piszę do Pana próg na progu !!! Otwieram zatyczkę Nowego Roku! Serdecznie`! Ania
Emu Rouge Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 jak to może być że połamany lód leży na dnie stawu, z czego wnioskuję, że pod wodą?? zrób sobie drinka to zobaczysz ze lód pływa po wodzie, bo ma mniejszą od niej gęstość. U Ciebie jak zwykle 'samotność, nadzieja, emocje', całość jak z kartki z życzeniami noworocznymi. Dawno Cię nie czytałam, nie widzę żeby cokolwiek zmieniało się na lepsze. Pozdrawiam aga
Rekomendowane odpowiedzi