zak stanisława Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 codziennie ją widzę otulona zbędnymi rzeczami przykleiła się do wydrążonych znaczeń rozbiera sny i jabłka plami rozlanym winem kiedyś spojrzała słońcu w oczy na zawsze pozostała ślepa
H.Lecter Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 drąży sny i jabłka w rozlanym winie To jest ładne. Puenta nie powinna się " zdarzyć ". : )
BARBARA_JANAS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Fajnie Stasiu. Takie nie podobne do ciebie. Zaczarowałaś mnie winem i jabłkami. Pozdrawiam.
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Puenta powinna sie zdarzyć, ładne. Winem też można się sparzyć. pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 W rozlanej nalewce byłoby fajniej. CCC.
janusz_pyzinski Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 polubiłem miniaturkę(taka słodko-winna) i zabieram na długą zimę cieplutko pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Lecter, kłaniam się, a puenta do zagadki :) Basiu, czary działają :) dzięki Mariuszu, Steff, Januszu, ściskam i miłego jutra!
Nessa Isilra Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Dołączam się do chóru, który lubi miniaturki. ; )
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Kumulacja podobania się wiersza sytuuje się gdzieś w połowie. Początek wiele zapowiadający... ale koniec nie spełnia oczekiwań ... Tym niemniej bardziej mi się podoba niż nie podoba ;) Lustro też robi swoje...
kasiaballou Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już ją widziałam ;) pozdrówki kaśka.
zak stanisława Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację, to jak w życiu, koniec nie dał satysfakcji, nie spełnił oczekiwań, a tak sie pieknie zapowiadało :P dzięki cmokam
zak stanisława Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Nesso, kasiu- dyg:)
a._mrozinski Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Świetnie napisany, bardzo smutny wiersz. Fotograficzny, pozbawiony dynamiki, nic się nie zmienia, więc nie ma szans na zmianę. To, co jest teraz było i będzie - codziennie. Arek
zak stanisława Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie, Arku, zgadłeś, ciesze się, że odczytałeś intencje..spóźnione szanse z akcenten na sssss. Wesołych świąt!!!!!
Agata_Lebek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ładna mini z niebieską falbanką czytaj smutnym zakończeniem ;) Pozdrowienia.
Rekomendowane odpowiedzi