Magnetowit_R. Opublikowano 14 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 jesteś tylko vaginą nie krzycz na mnie taką miną ze masz uczucia i chcesz być blisko korzystam to wszystko
H.Lecter Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Reakcję na tekst wliczyłeś pewnie w koszty, zatem dopełnię tylko formalności - pierdoły...
Magnetowit_R. Opublikowano 14 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 e tam pierdoły od razu. najnowszy nurt - skondensowana poezja sygnalizacyjna - niech żyje wyobraźnia czytelnika (jeżeli ją ma).
BARBARA_JANAS Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 bioder rozedrganie to tylko ogień życia. doczesny chleb i wino dla świętych cielców... ale jeśli kto lubi tak płytko...cóż... pozdrawiam...
Fanaberka Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Pan poeta początkujący jak czytam ;P)
Bea.2u Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. macice Salvadora Dali mają jakby więcej do powiedzenia, choć jakby zwykle martwe. takie pogaduły waginowe. płytkie.
f.isia Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tytuł do bani, proponuję : "Magnetowita eRprzypadki" ;)
dzie_wuszka Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) kiedy pominąć pierwszy odruch protestacyjny, to niegłupio wyszedł :)
Aleks Kleks Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 szczerość tak szczera, że aż powstają podejrzenia co do jej szczerości ;)
Magnetowit_R. Opublikowano 15 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tytuł do bani, proponuję : "Magnetowita eRprzypadki" ;) taki cykl to byłby hardcore, wole softy opisywać z obserwacji i empatii;) dzie wuszka dzięki, ogarniasz (zazwyczaj) więcej niż podane Aleks, hehe, niejeden chciałby być tak zimnym skurwielem ale czy to możliwe na dłuższą metę?;) jw. pozdrawiam all
Almare Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Przedśmierć poety (tragedia ciągła) rekwizyty: dół + jesionka. epiafium: leżę w parze, marzę o szparze.
Magnetowit_R. Opublikowano 15 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 dobre Almare:) zmieniam litere i znaczenie: jestem tylko vaginą nie krzycz na mnie taką miną ze masz uczucia i chcesz być blisko korzystam to wszystko
a._mrozinski Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 To jakaś pomyłka? Pan pisał dużo lepiej. Arek
Toby Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 ...podobny w wymowie tekst przeczytałem kiedyś na murze: miłość to jest cacko głupie zaczyna się na ustach a kończy na d... Czekam na następny. Pozdrawiam.
Almare Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 wersja soft: Gorączka ( tragedia w chwili ) miejsce: sauna turka osoby: poeta, para( + i - ) fraza: leżę w parze przy parze, marzę o szparze.
Magnetowit_R. Opublikowano 16 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Arku, sprawdzam czy bycie idiotą i naturalnym egoistą jest wygodniejsze. co się odbija. i mam pomysł: wiersz o idiocie któremu sie odbija (np nerki).
Magnetowit_R. Opublikowano 16 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nagle włażą trzej malarze,każdy maże innych twarze, złażę i czekam na rozwój wydarzeń
a._mrozinski Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Arku, sprawdzam czy bycie idiotą i naturalnym egoistą jest wygodniejsze. co się odbija. i mam pomysł: wiersz o idiocie któremu sie odbija (np nerki). A i ja też miałem ochotę swego czasu posprawdzać, coś tam nawet takiego napisałem, ale wycofałem się szybko. Nie warto być małym, nawet dzisiaj.
Magnetowit_R. Opublikowano 16 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 "Nie warto być małym, nawet dzisiaj." właśnie dlatego ryzykuję. ilu idiotów i egoistów dziś na świeczniku?;). to nie pierwsza próba, możliwe ze przejdzie. pozdrawiam.
Almare Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nagle włażą trzej malarze,każdy maże innych twarze, złażę i czekam na rozwój wydarzeń a tam Jerzy, leży na wieży i nie wierzy, że leży - jemu nie zależy :) zamiennie: Pieśń miłosna - Zdzicha z pod Krosna. Vagino, tyś jest przyczyną mąk mych Ciało sztywniej lub się wygina Napięć przyczyna, o nie ma wina, to ty To ja, Twój Zakochany Zdzich
Rekomendowane odpowiedzi