Anna_M. Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 gdyby aż cierpliwość mieć bardziej we krwi (chociaż nie lubię gdybania) może ściany pojedynczych światów nie zawalałyby się na nierzadko całkiem niepojedyncze głowy a gdyby już były wcześniej zawalone (chociaż nie lubię gdybania) to może nie zmiażdżyłyby się tak doszczętnie, choć cicho nieobliczalne umysły i niepoczytalne serca albo gdyby cierpliwość miała zakreślone granice chociażby tylko w przybliżeniu z błędem dopuszczalnym na obydwu krańcach takie abstrakcyjnie fioletowe peryferie łatwiej byłoby podpierać ściany pojedynczych światów wygodniej spać z niezmiażdżoną głową robić masaż niepoczytalnym sercom zamykać okna przed obłędem nieobliczalnym umysłom ale (że nie lubię gdybania) cierpliwość ma zakreślone granice to królestwo pomiędzy złą myślą a narodzinami świeżego powietrza jest ściślej niż się wydaje bo błąd dopuszczalny nie występuje być może nie jest abstrakcyjnie fioletowa ale niektórzy nie lubią śliwek
Wuren Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo duży plus... Robi wrażenie na mnie.. buduje cały ciąg skojarzeń... To lepsze od Janerki (po mojemu to bardzo wysoka ocena) Pozdrawiam Wuren
Anna_M. Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmmmmmm, jest mi baaardzo miło, że nawet od Janerki,hehehe. Dziękuję.
Witold Marek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Rozmach nieźle nawet kontrolowany. Gdyby cierpliwość miec we krwi - taaak; a do tego trochę pokory, na stałe. Dosyć podoba mi się, choć biorę do analizy i niewykluczone, że wpadnę bardziej pogrzebać, pociąć i powiercić :) Pozdrawiam.
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podobno cierpliwośc to cnota i nie jest dana, przeciwnie trzeba ją zasadzić i dokładać starań, by rosła. Cierpliwie przeczytałam, ale niecierpliwie wnikam i pytam: dlaczego fiolet? Głębia fioletu rozmiarem "aż cierpliwości"? Śliwka w kompocie codziennego zadania. Pozdrawiam. A.
Anna_M. Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fiolet. Dlatego, że ten kolor jest magiczny, taki właśnie - czarodziejski, a te peryferie są a b s t r a k c y j n e Pozdrawiam.
Anna_M. Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi