kasiaballou Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ich weisse nicht? A zresztą... ja może i trochę wiem Kasiu, tylko nie pamiętam cholera za bardzo i tu jest problem, bo nie mógłbym szybko wyśpiewać na torturach. :) Ale jest i inne powiedzenie, na niekorzyść - mało wiesz, w nogach śpisz ;) Bojownik? Hmm... no tak, taki z rodziny guramiowatych - Betta splendens. Dzięki, że zajrzałaś ( i to w trakcie Dezerterów :) Pozdrawiam. Czy ja Ci już mówiłam, że masz faJny styl? W twórczości i komentarzach - oryginalny bardzo i rozpoznawalny - opatentuj :) Ich warte auf Dich - w kwestii wierszy, rzecz jasna ;) - miłego dnia. kasia.
HAYQ Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ich weisse nicht? A zresztą... ja może i trochę wiem Kasiu, tylko nie pamiętam cholera za bardzo i tu jest problem, bo nie mógłbym szybko wyśpiewać na torturach. :) Ale jest i inne powiedzenie, na niekorzyść - mało wiesz, w nogach śpisz ;) Bojownik? Hmm... no tak, taki z rodziny guramiowatych - Betta splendens. Dzięki, że zajrzałaś ( i to w trakcie Dezerterów :) Pozdrawiam. Czy ja Ci już mówiłam, że masz faJny styl? W twórczości i komentarzach - oryginalny bardzo i rozpoznawalny - opatentuj :) Ich warte auf Dich - w kwestii wierszy, rzecz jasna ;) - miłego dnia. kasia. Nie mówiłaś, ale nie rozpieszczaj mnie, bo się znarowię ;p Ty za to masz "stajla" od początku odkąd Cię tu pamiętam (...) Jeśli chodzi o niemiecki, niestety, jestem niemiec kompletny... poza "ich weisse nicht" i "ich keine, ja pa ruski gawarit", ale coś tam znalazłem i teraz kumam, dlaczego - "w kwestii wierszy, rzecz jasna ;)" www.youtube.com/watch?v=qpOKe3bPdQg&eurl=http%3A%2F%2Fwww.tekstowo.pl%2Fpiosenka%2Curbanize%2Cwarten_auf_dich.html&feature=player_embedded No trudno :| ;) Dzięki Kasiu, ponownie i również miłego.
HAYQ Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co mnie poruszyło? Chyba całokształt i żelazna konsekwencja w braku wyciągania wniosków;)) Dziękuję Jędrzeju za odwiedziny, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten uśmieszek to wręcz wymuszony pierwszymi wersami.. w szwach puścił aż po wiosło. to drugi wiersz, który odbieram jako charakterystycznie zgłoskowy. masz dziwny styl. treść już przegadana, więc nie będę marudzić.. moje uznanie /b a który pierwszy? Brak marudzenia doceniam Bea, lubię konkrety, bo treść rzeczywiście przegadana :) Pokłon za uznanie. Pozdrawiam.
Bea.2u Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten uśmieszek to wręcz wymuszony pierwszymi wersami.. w szwach puścił aż po wiosło. to drugi wiersz, który odbieram jako charakterystycznie zgłoskowy. masz dziwny styl. treść już przegadana, więc nie będę marudzić.. moje uznanie /b a który pierwszy? Brak marudzenia doceniam Bea, lubię konkrety, bo treść rzeczywiście przegadana :) Pokłon za uznanie. Pozdrawiam. ten przez zaciśnięte zęby - pozagryzalibyśmy się odnoszę wrażnie, że grasz mimiką twarzy, dzwiękami, ktore tę mimikę wywołują. fajne :) albo znowu odleciałam ze spostrzeżeniami gdzieś w kosmos. /b
HAYQ Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a który pierwszy? Brak marudzenia doceniam Bea, lubię konkrety, bo treść rzeczywiście przegadana :) Pokłon za uznanie. Pozdrawiam. ten przez zaciśnięte zęby - pozagryzalibyśmy się odnoszę wrażnie, że grasz mimiką twarzy, dzwiękami, ktore tę mimikę wywołują. fajne :) albo znowu odleciałam ze spostrzeżeniami gdzieś w kosmos. /b Hehe, nie odleciałaś, co prawda twarzą nie gram, chociaż zębami szarpać próbowałem, ale powiem Ci, że masz nosa, jak mało kto :) Grałem kiedyś na basie, stąd może to fonetyczne skrzywienie. Do miłego :)
Bea.2u Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten przez zaciśnięte zęby - pozagryzalibyśmy się odnoszę wrażnie, że grasz mimiką twarzy, dzwiękami, ktore tę mimikę wywołują. fajne :) albo znowu odleciałam ze spostrzeżeniami gdzieś w kosmos. /b Hehe, nie odleciałaś, co prawda twarzą nie gram, chociaż zębami szarpać próbowałem, ale powiem Ci, że masz nosa, jak mało kto :) Grałem kiedyś na basie, stąd może to fonetyczne skrzywienie. Do miłego :) :)) - do, zanim kosmos i takie tam ;)
zak stanisława Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 hej HAYQ, kaczej zupy nijak nie zszyjesz, co najwyżej udlawić się mozna zle przełykając ;0))) cmoook
HAYQ Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, Stasiu witaj dawno Cię nie było :). Zdziwiłabyś się, w tym roku - dzikie z ręki mi jadły. W życiu... zupy z kaczki bym nie zjadł! Pocieszne toto takie. Żal. :) Dzieki za odwiedziny, pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, Stasiu witaj dawno Cię nie było :). Zdziwiłabyś się, w tym roku - dzikie z ręki mi jadły. W życiu... zupy z kaczki bym nie zjadł! Pocieszne toto takie. Żal. :) Dzieki za odwiedziny, pozdrawiam. nawet czerniny? brr, ja też, a prawdę mówiąc, dzikie są mniej dzikie od oswojonych :)
HAYQ Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, Stasiu witaj dawno Cię nie było :). Zdziwiłabyś się, w tym roku - dzikie z ręki mi jadły. W życiu... zupy z kaczki bym nie zjadł! Pocieszne toto takie. Żal. :) Dzieki za odwiedziny, pozdrawiam. nawet czerniny? brr, ja też, a prawdę mówiąc, dzikie są mniej dzikie od oswojonych :) To prawda, oswojone bodą... ;p
zak stanisława Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet czerniny? brr, ja też, a prawdę mówiąc, dzikie są mniej dzikie od oswojonych :) To prawda, oswojone bodą... ;p brodą?:P
Pan_Biały Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 ten "marsz patriotyczny" z pierwszomajowym się kojarzy. do przedumania pozdrowienia
HAYQ Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i co zrobić? ;) Pierwszomajowy miał chyba za zadanie przyćmić 3 maja. :) Dzięki za wizytę, pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 ładnie wiosłujesz dalej J. (:
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Przeczytałem i spływam ;-). Dla jasności, to nie znaczy, że mi się nie podoba. Pozdrawiam.
emil_grabicz Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Wślizgnąłeś Waszmość w paszczę zielonego piekła, jak pingwin na lodowcu Beringa... szkorbutem myśli ogryzam słowa przydługie wnioski i pogmatwane trądem dotknięte jak pociąg szyną na każdej stacji prosząc o wodę... pozdrowienia :) jeżeli paradoks polega na heterogeniczności, to udało się. Chociaż dla mnie to typowa inkoherencja, ale jam maluczki we współczesnych zaklęciach, przeto nie umartwiaj się zbytnio. Pozdrawiam serdecznie przed oczami mojej duszy stojąc... :)
HAYQ Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem, że to nie znaczy, że się podoba też ;) Ok, dzięki za przelot, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Inkoherencja? Cholera, groźnie brzmi. Normalna świnia ten lekarz - mówił, że to zwykła skleroza :\ Ale może i masz rację? Czasem się gubię w przejściach podziemnych i wyłażę nie po tej stronie zdania, które wcześniej i tak wydawało mi się oznajmującym. Wczoraj, tak wczoraj - w jadalni widziałem. Było ich pełno, wszędzie, az podłoga się biała zrobiła. I jak tu się nie umartwiać? Zmartwiłeś mnie - tym "szkorbutem myśli". A cebula by nie pomogła? Suszy po niej, no tak... ale o wodę prosił nie będę na pewno. Nie lubię. Dzięki Emilu za wiersz i komentarz - pozdrawiam z duszą od żelazka, serdecznie. :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 :)))))) To do komentu powyżej :-) Zdrowia, zdrowia życzę.
Rekomendowane odpowiedzi