Almare Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 dla w.p. ideał nie pije nie pali wali w piedestał !!! o rech, rechdla r.o.p. ideał w wagin szczelinę wpina swój dym ? ? ? a rech, rech bucior ciur szur, szur podążaobjaśnienia: -w.p. - wielkie pióra -r.o.p.- rój orlich piór p.s. Autor, zastrzega, że wszystkie metafory, tak jak miejsca ich występowania, są zupełnie przypadkowe i „niepodobne do nikogo”. Autor wie, że nie dyskutuje się o gustach, dlatego przeprasza metafory za nietakt.
Bernadetta1 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z pewnym wierszem mi się kogoś skojarzyło:)...no ale nic to;)pozdr.Czy to rodzaj satyry?...nie, no żartuję;)pozdr.
Almare Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z pewnym wierszem mi się kogoś skojarzyło:)...no ale nic to;)pozdr.Czy to rodzaj satyry?...nie, no żartuję;)pozdr. to stary wierszyk, masz rację, rodzaj satyry, sprzeciw wobec wulgarności; wkleiłem po kosmetycznych zmianach, niech sobie wisi w serwerze. :)))) ciekawią mnie skojarzenia. :))
Bernadetta1 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z pewnym wierszem mi się kogoś skojarzyło:)...no ale nic to;)pozdr.Czy to rodzaj satyry?...nie, no żartuję;)pozdr. to stary wierszyk, masz rację, rodzaj satyry, sprzeciw wobec wulgarności; wkleiłem po kosmetycznych zmianach, niech sobie wisi w serwerze. :)))) ciekawią mnie skojarzenia. :)) cos tam sobie na Zetce wyczytałam podobniastego:) i stad skojarzewnia;)pozdr.
HAYQ Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Skojarzenia? Hmm... a, proszę bardzo: h ttp://atopolskawlasnie.blogspot.com/2006/03/buty-jarka.html ;)) Pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 czai się tu coś większego ale co? nie wiem, poczytam jeszcze. Tak pisać można chyba tylko po tonach zapisanych rymów i trzynastozgłoskowców. zdrówko, Jimmy
teresa943 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 zaszyfrowana satyra? ciekawe :) pozdrawiam Almare- Krysia
Bea.2u Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Almare, ładnie to tak w żywe pióra sobie kpić ;) pozdrawiam kolegę zgrywusa /b
zak stanisława Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ideał w wag in szczeli nę wpi na swój dym se do tego dorobiłam, ale nie powiem co :)) heheh rech, rech i nie zdech-ł u-ściski Almare:)))
Pan_Biały Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 lubię tak i duży plus za konkrety z głębią w tle. pozdrowienia
Lena Achmatowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 "gust metafor" a od kiedy matafory mają gust. ;) szacun
Oxyvia Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Dobre! Rech rech rech! ;-D Pozdrówka! Oxy.
Rekomendowane odpowiedzi