Aleksandra Gadowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Niepewnosc... Strach... przed czyms co dopiero poznalam... Niedosyt brak tej iskry która powiedzialaby mi wszystko Nie dajesz mi poznac siebie Nie wiem... Nie chcesz moze sie boisz Moze czujesz to co ja Powiedz mi a ja Ci powiem Porozmawiajmy o tym czego pragniemy... Ja wiem jedno... Pragne Ciebie Chce sie poznac i byc juz z Toba na zawsze.....
Łukasz Nieśmiały Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Eh ... kolejny list miłosny a nie wiersz. Po pierwsze nie przemawia do czytelnika, rozczulić może tylko prawdziwego adresata tego tekstu. Radziłbym także używać literek które wymagaja wciśnięcia więcej niż jednego klawisza (chodzi mi o ł ą ę ...) - to świadczy o olewaniu czytelnika. Ogólnie rzecz biorąc ten tekst jest kiepski - jedyna jego wartość to uczucia ale te może docenić tylko adresat. Pozdrawiam.
Aleksandra Gadowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dzięki za komentarz....szzcerze mówiąc mi nie przeszkadza to, ktoś nie używa ą czy ę....i nie uważam tego za nie wiem lekceważenie czytelnika...skoro Ciebie to uraziło to sorki...a co do wiersza, to ja nie uważam go za list...:)
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to jest lekceważenie czytelnika, bo wiele wyrazów przez te ę czy ą brzmią inaczej i znaczenie też jest rózne... kiepsko sie tez czyta ale ja nie o tym kiepscizna... blogowa poezja... pamiętnikowa refleksja Tera
Aleksandra Gadowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dzięki za komentarz....szzcerze mówiąc mi nie przeszkadza to, ktoś nie używa ą czy ę....i nie uważam tego za nie wiem lekceważenie czytelnika...skoro Ciebie to uraziło to sorki...a co do wiersza, to ja nie uważam go za list...:)
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 po co powtarzać ten sam komentarz... nei chesz używać to nie, w takim raze nie napiszesz dobrego wiersza bo sie go bedzie lipnie czytało... to Twoja wola autorze... my tylko komentujemy... TEra
Aleksandra Gadowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 [tzw. dubel] [sub]Tekst był edytowany przez Roman Bezet dnia 12-08-2004 21:23.[/sub]
Aleksandra Gadowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 [tzw. dubel] [sub]Tekst był edytowany przez Roman Bezet dnia 12-08-2004 21:23.[/sub]
Aleksandra Gadowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 sorki za ciagle te same komentarze...ale jakos tam wyszło...sorki jeszcze raz:)
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 enter wielokropek enter wielokropek enter enter wielokropek wielokropek enter wielokropek wielokropek enter enter i nic pomiędzy
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "niepewnosc... strach..." to czuję po przeczytaniu wersyfikacja do wymiany za dużo "N" w "tworku" :)) "powiedz - powiem" - czy czytuje się Pani czasem?? katastrofa na całej lini a te kropki (machnięcie ręką) pozdrawiam Emilka
Rekomendowane odpowiedzi