Liryczny_Łobuz Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Niedaleko plaży, na grilu się smaży Rybka zawinięta – obok uśmiechnięta Dziewczyna z Wołczyna, coś nucić zaczyna On otwiera wina, bluzkę jej rozpina ... ... i... to nie jej wina, że się zapomina .......................................................... Potem on co miesiąc (bez mojej zachęty!) Zapomina do Wołczyna wysłać alimenty .......................................................... Bo to był cyniczny Łobuz (nie Liryczny).
Kamertonka Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 to był zdecydowanie Łobuz Pospolitus ..zdrawiam
Liryczny_Łobuz Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 ... i takich jest najwiecej , więc uważaj dziewczyno, na Łobuziaków z grilem pod pachą :))
Kamertonka Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pod pachą niech lepiej mają jakiś aty perspiro, bo ich niecne plany legną w gruzie
Liryczny_Łobuz Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Jak razem wskoczycie do morza (rzeki, jeziora, basenu...) - to będzie OK:))
HAYQ Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdy turnus mija, w krąg się spowija lub snuje smutnie pogoń za trutniem. Nieważny wtedy śpiew, wiek, bo Ledy choćby i w sianku znajdą kochanków. Chłop, to nie igła. I wpada... w sidła. ;)
kasiaballou Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lato swoje ma uroki rybka ciepła pachnie trawa turkuć toczy po północy a dżdżownica taka żwawa ruch na łące kipi woda wielu siało jeden zbierze do niczego niepodobne on uwierzy - ja nie wierzę choć ociąga się z przymiarką był pod gruszą - zbędne minki po urlopie wszystkie nasze drogocenne cherubinki ;))
aluna Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Wzburzyłeś namiętnością ,,,super! Lirycznie! Ania
Liryczny_Łobuz Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 No świetnie!Dziękuję wszystkim za przybycie. Moi drodzy, moze czas ogłosić konkurs na "Letnią bazgrołkę"? Marek
Sylwester_Lasota Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Uśmiechnąłem się. Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Bazgrołka, do której się uśmiecham..:) Miłego dnia.
Liryczny_Łobuz Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Tak, tak Nato - w swoim wierszu "Cztery pory - lato" to przyroda a nie ludzie (choć te krążące soki:)) - dominuje. Ale Mazury to Mazury ... pamiętam :)) Pozdrawiam - Marek
Liryczny_Łobuz Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Pozdrawiam też "Sylwestrowo" i z przytupem! M.
emil_grabicz Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Liryczny, wszystko jest cacy więc nie będzie "buch" po glacy. Nabazgroliłeś kawałek życia i odwieczną martyrologię kobiet-alimentówek. wszystko kiedyś mu dawałam i pociągu i na szkle, punkt "A" i "G" pokazałam bo nie wiedział Łobuz gdzie dziób pingwina teraz zgięty, nie żałuję mego kroku - - znów nie przyszły alimenty więc dorabiam wciąż na "boku" Liryczny, pozdrawiam Cię Łobuzersko-żeglarskim... a hój! :)
Liryczny_Łobuz Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Tak, tak Emilku - łobuzowało sie kiedyś - ale alimentów nie płaciłem, bo na wakacjaqch zawsze zmieniałem (oprócz imienia) swoje "dane osobowe" :)) Cóż wakacyjne przygody MUSZĄ kończyć sie jesienią, i już! Pozdrowienia jeszcze przed-urlopowe - M.
Rekomendowane odpowiedzi