Krzysztof_Kurc Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 W czasie odnalezionym z powrotem świadomości ciało niechętnie przyznaje się do istnienia z nieobecności przybywają strzępy rękopisów do autoryzacji zamień mogę na muszę i zmartwychwstań powtórnie
teresa943 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 zamień mogę na muszę i zmartwychwstań powtórnie bardzo męska decyzja...z wykluczeniem "erraty" niezwykle trudna, ale...jest szansą, wielką szansą jak zwykle przyciągasz przemyśleniami :) serdecznie pozdrawiam Krzysiu
kasiaballou Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wytłuściłam wypełniacze, przestawiłam trochę - dla mnie bez ostatniego wersu - i rób, co chcesz ;) pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Podobnie jak Ballou wyrzuciłabym "wraz" i "której", reszta jest w porządku. Ale się nie wymądrzam, bo wiersz mi się podoba. Pozdrawiam, Anna
AnkaJ Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Umieściłam na końcu wiersza po enterze tytuł: zamień mogę na muszę i zmartwychwstań powtórnie ..... Erraty nie będzie wtedy wspomnień tylko sens zatrzyma i trochę rozczarowania ma koniec doda i tytuł będzie na miejscu - bez zmian. Nie lubię rozgrzebywać ran, ale nieraz same swędzą i chcą. Niemoc z wiersza, ale życie... Pozdrawiam Anka
Krzysztof_Kurc Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nauka podejmowania decyzji jest trudna, ale daje satysfakcję, Nawet jeśli nie zawsze decyzja jest właściwa. Jest szansa żeby coś poprawić. Pozdrawiam ciepło Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wytłuściłam wypełniacze, przestawiłam trochę - dla mnie bez ostatniego wersu - i rób, co chcesz ;) pozdrawiam Wypełniacze usunę, ale jako stary osioł resztę,na razie, pozostawię w spokoju. ;) Jeszcze pomyślę nad tymi rekopisami. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zastosuję się do uwag. Proszę się wymądrzać. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Umieściłam na końcu wiersza po enterze tytuł: zamień mogę na muszę i zmartwychwstań powtórnie ..... Erraty nie będzie wtedy wspomnień tylko sens zatrzyma i trochę rozczarowania ma koniec doda i tytuł będzie na miejscu - bez zmian. Nie lubię rozgrzebywać ran, ale nieraz same swędzą i chcą. Niemoc z wiersza, ale życie... Pozdrawiam Anka Wiem Aniu. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ostatnio tak refleksyjnie się mi porobiło. To chyba dobrze? Pozdrawiam Krzysiek
Judyt Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ostatnio tak refleksyjnie się mi porobiło. To chyba dobrze? Pozdrawiam Krzysiek tak(:J.również
Rekomendowane odpowiedzi