Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 jesienią dzikie jabłka na gałęziach zapłoną potem żarzyć się będą w trawy kontraście tam je zostawię niech uspokojone zgasną brązowo słodkie wsiąkną w łakomą ziemię powrócą
wanesa_ciska Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 tak jak wszystko odrodzą sie na nowo , pozdrawiam
aluna Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Ty to potrafisz cztery wersy ...i pełen treści! Pięknie! Serdeczności! Ania
AnkaJ Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyznaj się - nie chce Ci się zbierać :))) Zamieniłabym jedno słowo, uspokojone na ukojone, reszta fajnie spokojna i pogodzona:) Pozdrawiam AnkaJ
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Ładnie ujęty opis cyklu rocznego i życia naszego. Tak pojąłem. Miłego...
ula Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 oo to jest.. no naprawdę.. najlepsza miniatura, jaką mogłam ostatnio przeczytać:))
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję. ;) Pozdrawiam kkk
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Aniu, staram się. ;) Pozdrawiam krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jabcok nie jest moim ulubionym trunkiem, to i nie zbieram. ;) Ale nie zmienię na "ukojone" bo czegoś zabraknie. Pozdrawiam krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło Judyto, dziekuję. Pozdrawiam krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam Mirosławie, miło mi że Ci się podoba. krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm... boję się że wpadnę w samozachwyt. ;) A tak serio , to bardzo mi miło. Pozdrawiam ciepło krzysiek
Bachencja_S. Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Bardzo ładny wiersz, kolorowy i pełen melancholii.... Ciepły i optymistyczny. Choć umierające w trawie jesienne jabłka - to jeden ze smutniejszych widoków.... :) Pozdrowienie Autorowi.
Roxana M. Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Ja też wiem, że powrócą..... :) Tylko czemu tak długo każą na siebie czekać?......... Bardzo mi się podoba ten wiersz.... Pozdrawiam.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy mnie że znalazłaś optymizm i kolory. To chyba najważniejsze. Pozdrawiam krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczekiwanie budzi apetyt. ;) Długie oczekiwanie tym bardziej. Pozdrawiam serdecznie krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zeby nie przegapić setnego powrotu, co roku pożeram jedno jabłko jeszcze zielone. Nie lubię liczyć, idę na łatwiznę. Pozdrawiam krzysiek
teresa943 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 "Ty też wiesz że" (...) "powrócą" - pięknie spina całość. Refleksyjny wiersz jak wszystkie Twoje (zawsze czytam). Podoba się. Serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Krysiu, ja też czytam wszystkie Twoje wiersze. Są spokojne i wyważone. Pozdrawiam, deszczowo ale ciepło. ;) krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi