Espena_Sway Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 mężczyźnie, który ma spojrzenie Maneta Rozmawiać możemy na wiele sposobów, tym bardziej o plamach pomiędzy Edith a Egonem. Mamy więc temat kompozycji i nie wiem czy wiesz, ale te kremowe kartki wyglądają naturalnie, jak papierośnica w twojej dłoni. * A kiedy wchodzisz, czuję dekadenckie goździki. Wtedy myślę, że żyjesz w odpowiednim miejscu i kobiecie.
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 czy wiesz, że kremowe Reszta chyba bez zarzutu, tak na pierwszy raz. Pozdrawiam.
Toby Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 dekadenckie goździki kojarzą mi się z czasami podstawówki i umierającym prl'em, apel szkolny, panie nauczycielki, które czekają na kwiaty i życzenia... takie luźne skojarzenia... Pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za znak, pomyślę nad ewentualnymi zmianami pozdrawiam Karolina
Espena_Sway Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mnie z genialnym zapachem, w ogrodzie, w czerwcu :D pozdrawiam Karolina
Bea.2u Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 faktycznie kremowy ten wiersz. stonowany i pod tym tytułem należycie się prezentuje :) /b
HAYQ Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Kremowy dobrze harmonizuje z Manet'em i epoką. Poza tym forma - świetnie zgrana, jak sepia i stare zdjęcia. Pozdrawiam.
BARBARA_JANAS Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajna kompozycja...Pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, Tomku :) pozdrawiam Karolina
Espena_Sway Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kremowy jak podobrazia Egona :P dziękuję i pozdrawiam Karolina
Espena_Sway Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, powinien harmonizować zarówno z Manetem jak również z Schiele :P. uwielbiam XIX i początki XX wieku. cieszę się, że rozumiesz :) pozdrawiam Karolina
Espena_Sway Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajna kompozycja...Pozdrawiam dzięki :) pozdrawiam Karolina
Mr.Suicide Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję, że Karolina wybaczy, iż tym razem nie zabieram się za interpretację, ale Karolina wie, co myślę. Co do marianny ja - za gusta minusów się nie stawia. Myślę, że bardziej chodzi o merytoryczną stronę tekstu, kwestie warsztatowe, a nie indywidualne spojrzenie na sprawy związane z treścią i przekazem wiersza. Takie zachowanie jest dziecinne, żałosne, nonsensowne i pozbawione jakiejkolwiek logiki. Albo ta logika do mnie nie przemawia. Nie została nawet podana przyczyna, dlaczego utwór podległ negatywnej ocenie. Proszę o więcej rozwagi oraz dystansu do własnej osoby.
Mr.Suicide Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wybacz, ale nie wyczytałem z Twojej wypowiedzi, że oceniałaś wiersz, a 'głównie puentę'. Autorka zna moje zdanie na temat tekstu, o czym oznajmiłem. Jakkolwiek przyznam Ci rację - ciężko sensownie nawiązać do wypowiedzi wyzutej z treści. (?) Spokojnie. Pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 A kiedy wchodzisz, czuję dekadenckie goździki. Wtedy myślę, że żyjesz w odpowiednim miejscu i kobiecie. Lubię kiedy wiersz pozwala odejść niepotrzebnym słowom, te które zostają brzmią wyraźniej i dłużej... : ) Ładne.
Espena_Sway Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję, że Karolina wybaczy, iż tym razem nie zabieram się za interpretację, ale Karolina wie, co myślę. Co do marianny ja - za gusta minusów się nie stawia. Myślę, że bardziej chodzi o merytoryczną stronę tekstu, kwestie warsztatowe, a nie indywidualne spojrzenie na sprawy związane z treścią i przekazem wiersza. Takie zachowanie jest dziecinne, żałosne, nonsensowne i pozbawione jakiejkolwiek logiki. Albo ta logika do mnie nie przemawia. Nie została nawet podana przyczyna, dlaczego utwór podległ negatywnej ocenie. Proszę o więcej rozwagi oraz dystansu do własnej osoby. marianna - masz szczęście, ostatnio miewam dni dobroci dla ludzi, więc wybaczam komentarz i minusa ;). następnym razem proszę jednak o konkrety. Dominik - tak, znam Twoją opinię :). dziękuję tym samym za pozytywa i wiesz za co jeszcze :) pozdrawiam Karolina
Espena_Sway Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, cieszę się z takiego przyjęcia :) pozdrawiam Karolina
Rekomendowane odpowiedzi