Bea.2u Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgubiłam się totalnie w tych malinach.. może jutro załapię. miłego, Alunko :) /b
H.Lecter Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drogi Lecterze ,doradź,a nie graj ze mną w koszykówkę...,bo to szkoda nawet napisać kosz ...przez mistrza! Pozdrawiam ! Ania Aniu, pisałem wiele razy - jeszcze za wcześnie na Z - kę. Doraźne rady nic tu nie pomogą, bo uczyć musisz się dosłownie wszystkiego, to jest zupełnie surowe pisanie. Daj sobie więcej czasu ( chociaż, to też żadna gwarancja ), w tym miejscu i z tym " produktem ", będzie tylko bolało... : )
aluna Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Dziękuje Drogi mistrzu ,że zechciałeś powiedzieć co myślisz , cenie Twoją szczerą krytykę i dziękuje za odpowiedź! Tylko odpowiedz , jeżeli POETO zechcesz czego tak na prawdę brakuje w moim pisaniu,albo jestem poetyckim dnem i koszem ...i to szczerze ...zrezygnuję z pisania na orgu ,przepraszam że tyle zawracałam Tobie głowy! Po prostu zostanę czytelnikiem....i już! Pozdrawiam serdecznie ! Ania
Marcin Katulski Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Sztuka to praca nad samym sobą i nad swoją twórczością. Nie pytaj się innych jak masz tworzyć. Daj sobie trochę czasu, on Ci pokaże, czy pióro to Twój konik, czy masz zrezygnować.
aluna Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Dziękuje Macieju...jesteś serdeczny ...może napisze cosik na warsztacie , ...ale to nie ZET-ka,a bardzo szkoda ...bo kocham poezje ...i już ...poczytam Was doskonałych,,,,! Pozdrawiam serdecznie ! Ania
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Jeśli odmówić temu tekstowi tzw. poezji i dać minusa - to z "wyrachowania", chęci zatrzymania w tym dziale tylko "mocnych" wierszy. Oczywiście nic w tym złego. Ja wyrachowany ani "wyrachowany" nie jestem. Przeczytałem z cichym, wewnętrznym uśmiechem, a to już wiele. Pozdrawiam ;
aluna Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Drogi Macieju Drwina ...to także ocena...ha...! :))
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Żadna drwina, bo musiałbym być wtedy konsekwentny i dać minusa, mi się podoba, naprawdę, choć nie uniosłem się nad nim zdumieniem, przyznaję.
aluna Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Niesamowite! DZIĘKUJĘ! Serdecznie! Ania
Wiechu J. K. Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pięknie Wiktorze, a plus dla aluny :) pozdrawiam
Emu Rouge Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 to są banały, aluno, przykro mi :/ pozdr aga
Magda_Tara Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 dasz radę, Dziewczyno ! :* niesiesz ciężar, który udźwigniesz dasz radę :* Bóg w malinach? a czemu nie? jest słodki, aromatyczny, niemal fizyczny :) ja go widzę w tańcu
Bea.2u Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Cześć Aluna, egzegeta pięnie przyciął wiersz, sorry, ale wczoraj byłam jakas przyduszona. myśłę, że to jedyna osoba, która jest w stanie naprowadzić Cię na dobre pisaneie, bo jak już mówiłam w Twoich wierszach zawsze coś jest. technicznie ten jest do bani, niestety. choć bóg w malinach intrygujący ech :) niestety ja juz zwątpiłam pod natłokiem ataków. trzymaj się /bea
Sfinks13 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Aniu ładny wiersz i dziwi mnie analiza wiersza komentujących zapewne daleka droga do poznania sensu poezji i jej piękna. serdecznie i ciepło 13
Ruffle_puffle Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozwolę sobie ukraść tę wypowiedź.
Toby Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Szybka i mechaniczna jakaś ta rozmowa, do tego to frazowanie takie trochę rwane, temat godzien pochwały, acz wart doszifowania - msz
Wilcza Jagoda Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładną rzecz Pan powiedział o tym pytaniu i czasie :)) też tak twierdzę, , a nawet wprost wiecej :P- bardzo ładnie
aluna Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje 13-tko za ...! Serdecznie!
aluna Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładną rzecz Pan powiedział o tym pytaniu i czasie :)) też tak twierdzę, , a nawet wprost wiecej :P- bardzo ładnie Dziękuje Jagodo za czytania i odniesienie! Ania
aluna Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdeczne dzięki Toby za odniesienie...i za...! Serdecznie!
Rekomendowane odpowiedzi