teresa943 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 nie zdążyłam poznać za wcześnie urwała się nić tkałam twój portret marzeniami z fotografii pamiętasz z dłonią w dłoni dziecięcej wyobraźni skoczyłeś za kamień po drugiej stronie straciłam z oczu tęskniąc skrapiałam łzami niebo niewzruszone do dziś wierzę jak dziewczynka z blond włosami że jesteś blisko więc szepczę najczulej tato
Marlett Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Teresko Po prostu wzruszyłaś mnie. Marzenia z fotografii są nie do spełnienia - bolą. Ważne jest poczucie obecności bliskiej osoby . Serdeczności:)
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Na czasie i pięknie. Lubię Twoje. Mam synów i nie piszą i pewnie nie napiszą tak. Tak potrafi tylko Córka. Obraz przeszłości jest w nas. Miłego...
Magda_Tara Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 pięknie :)) żałuję, że tak nie mogę, tak pięknie :))
AnkaJ Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Bardzo sie podoba :) Pozdrawiam AnkaJ
Roxana M. Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Bardzo ładny wiersz. Wzruszył mnie. Pozdrawiam.
Sfinks13 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 zawsze musisz mnie wzruszyć czarodziejko poezji, powiedz Krysiu dlaczego to robisz i ranisz moje słabe wnętrze swoimi strofami, kiedy przestaniesz? :):):):) cmok za klasykę liryki serdecznie i cieplutko 13
Anna_Para Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Łaaaadnie! Tęsknie za moim tatą! Zawsze mnie rozumiał! pozdrawiam, wzruszona.
teresa943 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett! Dziękuję za wzruszenie i odczytanie głębi. Serdecznie pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mirku, Twoi synowie Ciebie mają, więc okazują na pewno uczucia bezpośrednio. Cieszę się, że Ci się podoba i że "lubisz moje". Z serca Ci dziękuję. Miłego dnia :):)
teresa943 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madziu! Twoje "pięknie" rozczula :) niczego nie żałuj...może jeszcze masz tatę, więc mu powiedz "kocham", ja swego nie zdążyłam nawet poznać... dziękuję za życzliwość odbioru :):):)
teresa943 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja bardzo dziękuję za podobanie :) Serdecznie pozdrawiam Aniu :):)
teresa943 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Roxano, wzruszyło mnie Twoje wzruszenie. Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drogi "zagadkowy Panie", skoro się wzruszyłeś, to znaczy, że masz wrażliwe serce, a to u mnie w cenie :):); dlaczego piszę wiersze "raniące Twoje wnnętrze"? właśnie, żebyś poczuł w sobie to, co masz najlepsze :) i pisać będę dopóty, dopóki sama będę wrażliwa, a więc chyba do końca moich dni :)... tak to wygląda na dzisiaj :) miłe te Twoje "cmoki" :) mam nadzieję, że nikt się nie zgorszy jak odwzajemnię tak po przyjacielsku w oba policzki :):) cmooook! cmooook! serdeczności "Tajemnico" :-) Krysia
teresa943 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu! Skoro tęsknisz, to znaczy, że rozumiesz, co czuję. Wruszona Twoim wzruszeniem pozdrawiam cieplutko :) Krysia
Pablo_Pikaso Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Tereso Ty potrafisz ze mnie marnego czytacza wydobyć wszystkie ukryte gdzieś w zakamarkach nie wiem serca czy duszy drzemiące uczucia co czasem cieszą a teraz... bolą ale nie wyrzekam się tego bólu jeśli jest komuś należny choćby przez pamięć dziękuję Tereso szacun
teresa943 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pablo, uradowałeś mnie tak bardzo, że trudno to wyrazić słowami; skoro tak odbierasz, to znaczy, że odczuwasz to, co ja podobnie...radość czy ból (a może miłość zachowaną w pamięci?); to ja Ci z całego serca dziękuję :) serdecznie i ciepło pozdrawiam :)
Pablo_Pikaso Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pablo, uradowałeś mnie tak bardzo, że trudno to wyrazić słowami; skoro tak odbierasz, to znaczy, że odczuwasz to, co ja podobnie...radość czy ból (a może miłość zachowaną w pamięci?); to ja Ci z całego serca dziękuję :) serdecznie i ciepło pozdrawiam :) tak dokładnie Tereso to co napisałaś w nawiasie "a może miłość zachowaną w pamięci" a ból... dlatego że ta miłość już tylko a może aż w pamięci dobrze co choć z pamięci nikt nie wydrze szacuneczek
Sfinks13 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drogi "zagadkowy Panie", skoro się wzruszyłeś, to znaczy, że masz wrażliwe serce, a to u mnie w cenie :):); dlaczego piszę wiersze "raniące Twoje wnnętrze"? właśnie, żebyś poczuł w sobie to, co masz najlepsze :) i pisać będę dopóty, dopóki sama będę wrażliwa, a więc chyba do końca moich dni :)... tak to wygląda na dzisiaj :) miłe te Twoje "cmoki" :) mam nadzieję, że nikt się nie zgorszy jak odwzajemnię tak po przyjacielsku w oba policzki :):) cmooook! cmooook! serdeczności "Tajemnico" :-) Krysia Cmoki są jak smoki wielkie i gorące ale z serce płynące:):):):):) serdecznie 13 Krysiu , a TY mi powiedz jak zgorszonych można gorszyć(69)tak jest po ślubie(96) tak po rozwodzie:):)
Fly Elika Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 ładne halo :):):) pozdrawiam Was serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi