Sfinks13 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 poezja mnie przeraża czy to nowe odkrycie przez Bella telefon wynaleziony ołtarz Stwosza stoi w Krakowie Miłosz, Szymborska noblistami z błękitnego nieba padają gromy w obłokach jaskółka kreśli kółka już wszystko dokonane co dziś ludzi zachwyci pisać Alfabetem Morsa eseje, sonety, wiersze bez początku i końca
aluna Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Łojeja ,ale walnąłeś 13-ko ...tak trzeba jestem za przekazem...A JAK ...! UŚCISKI! PS. cierpię ,oj cierpię ....ale wszystko do czasu...! Uściski!
Sfinks13 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Alunko , Ty nie możesz cierpieć będzie mi miło jak się do mnie uśmiechniesz oki. Dziękuję za komentarz i miłe słowa,, A JAK" podobają się!!!! serdecznie i ciepło 13
Fly Elika Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 cóż mam takie , nazwę to przejścia ... zwięzłe i konkretne podsumowanie i wspomniane odkrycia nie bez znaczenia :) akuratnie
Sfinks13 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Fly witaj i też się uśmiechnij , gdyż w uśmiechu kobiety piękno drzemie. dziękuję za odwiedziny i miłe słowa serdecznie i buzka 13
teresa943 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 oczywiste, ale "nowe" też ważne tylko, żeby nie "obrażało" poezji...no i nie wolno zaprzepaścić cennego dorobku docenionych przez historię serdecznie pozdrawiam :)
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odwieczne pytanie; po co coś wymyślać, jeśli już wszytko wymyślono. Warto, tylko nie za wszelką cenę. Miłego...
Sfinks13 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu witaj no oczywiste jak słońce, ale cóż takie nowatorskie przemyślenie dziękuję za wizytę i komentarz serdecznie z uśmiechem do Ciebie 13
Sfinks13 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odwieczne pytanie; po co coś wymyślać, jeśli już wszytko wymyślono. Warto, tylko nie za wszelką cenę. Miłego... Mirosławie dziękuję za komentarz i wizytę. Są uczucia co nie mają ceny np spokój, miłość i liryka Nie warto niszczyć za każdą cenę innych spychając do błota, a w tym lirykę, gdyż na nią nie ma sędziego ponieważ, co będzie za 1000 lat tego zapewne nikt nie wie. serdecznie 13
Pablo_Pikaso Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 tak sobie pomyślałem Sfinksie: nie wszystko jeszcze zostało odkryte np Twoja zagadka:) więc pisz by było nad czym dumać szacun
Sfinks13 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Witaj Pablo, to takie nowatorskie przemyślenie pisać można, tylko co ma większą wartość prostota, czy szarada wierszowana dziękuję za odwiedziny i koment szacun 13
ula Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 trochę się zastanowiłam, uważam ten wiersz za dość figlarny, nie ma tu jakiegoś dramatyzmu czy napuszonej zadumy nad ograniczeniem zdolności kreacyjnych człowieka.. pozdrawiam, Ulka
Sfinks13 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ulo serdecznie witam w moich progach, to jest nowatorstwo szukanie drogi chyba donikąd, więc ciężko mówić o postawie twórczej człowieka , ale miło Cię gościć serdecznie i ciepło 13
Fly Elika Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 cd.. ale jest święty spokój i można pisać :) kiedy ma się na to wenę, wena nie przychodzi jednak stojąc w miejscu i takie to koło zębate pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi