Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ale u Pana nie ma rymów stycznych, ani formy wiersza opartej głównie na trochejach, więc nie wiem o czym Pan mówi i jeszcze mnie Pan obraził personalnie, to skandal !.

- a można obrazić kogoś niepersonalnie?!
co zdanie to lapsus, i kiedy o tym mówię pan chce się obrazić...
to jest skandal - to co pan tu pod wierszem wypisuje;
i powtarzam, ponieważ pan o niebie - ja o chlebie, wygląda mi to na rozmowę paranoiczną;
trudno - sam w tym biorę udział i sam się dziwię, po co...pan i tak nic nie rozumie;
zarzuca mi pan brak trochejów (!!!) a ja panu brak elementarnej logiki - tak, personalnie!
J.S
  • Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale u Pana nie ma rymów stycznych, ani formy wiersza opartej głównie na trochejach, więc nie wiem o czym Pan mówi i jeszcze mnie Pan obraził personalnie, to skandal !.

i powtarzam, ponieważ pan o niebie - ja o chlebie, wygląda mi to na rozmowę paranoiczną;
trudno - sam w tym biorę udział i sam się dziwię, po co...pan i tak nic nie rozumie;
zarzuca mi pan brak trochejów (!!!) a ja panu brak elementarnej logiki - tak, personalnie!
J.S

A pan jest chamem i pokazał prawdziwą gadzią naturę, jest pan obłudnym dekadentem.

Żegnam
Opublikowano

J.S

A pan jest chamem i pokazał prawdziwą gadzią naturę, jest pan obłudnym dekadentem.

Żegnam

i znowu kłopoty z myśleniem...
cham nie może być dekadentem, bo żeby być chamem trzeba sporo energi by zająć postawę aktywną wobec takich prototypów jak acan;
cham nie może być obłudny, bo ażeby się chamić trzeba być szczerym do bólu jak to tylko cham potrafi;
ko cham pana panie Mirosławie i proszę o jedno - o godne noszenie swojego imienia;
bo póki co postępuje pan z nim w jawnej sprzeczności;

- popływaj pan w zimnej wodzie latem - leczy nerwy i chłodzi czoło...bo póki co - pan pływa ale słowo-toku, a ten niesie pana gdzie chce, nie tam gdzie pan by chciał...
pozdrawiam!
:) J.S
  • 10 miesięcy temu...