Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 wiesz Mirosławie cieszy że źle odebrałam w takim razie będzie to cudownie" podwójnie " (brzmi banalnie?) nieprzespana noc masz rację że każda przespana to stracona (złota myśl?) miłej nieprzespanej Grażyna
Pablo_Pikaso Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Grażyno czy nie masz nic przeciw "potrójnie" (to znów banalnie) nieprzespanej nocy? to nie jest niemoralna propozycja ale tak jak Sfinks mam pewne sugestie jeśli takie same (co jest całkiem możliwe gdyż chyba nadajemy na tych samych falach) to już dam spokój a teraz śpij bo właśnie... szacuneczek
Sfinks13 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 jestem dla ciebie służką damą przy świecach wszystkimi barwami na cennym obrazie z niego wypływam źródo Beskidu więc sięgnij i błagaj bez żalu, że zabijam na zawsze twoja Grażyna tak widzę ten wiersz, taka kompozycja, więc możesz pozmieniać, co chcesz lub wywalić, gdyż nie potrefię wejść w Twoje myśli, bo to jest bardzo ciężkie, ale możliwe:):):):) serdecznie i ciepło 13
Grażyna_Kudła Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pięknie Sfinksie przełożyłeś moje kulinaria na malarstwo drugą moją umiłowaną po poezji sztukę a puentę oczywiście kradnę to jest właśnie to (ale bez imienia choć dla mnie to miłe połaskotanie dziękuję) warto było nie przespać jesteś niezastąpiony Zagadkowy Sfinksie pozdrawiam serdecznie
Grażyna_Kudła Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pablo nieprzespana już za mną a propozycja Twoja nie niemoralna czekam na "Sfinksowane" fale pozdrawiam serdecznie
Judyt Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 o miłości toksycznej zdaje się, jest ona coraz bardziej powszechna, dlatego dobry wiersz, który może bronić prawdziwych wartości, J.(:
Grażyna_Kudła Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt strzał w 10 wszyscy mnie przekonują że powinnam zmienić chociaż Ty jedna dostrzegłaś prawdę dziękuję pozdrawiam serdecznie
Pablo_Pikaso Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pablo nieprzespana już za mną a propozycja Twoja nie niemoralna czekam na "Sfinksowane" fale pozdrawiam serdecznie Grażyno niestety gdybym jeszcze coś dodał za Sfinksem to już naprawdę by mogło wyglądać niemoralnie wczytałem się w komentarze (w końcu) jest ok szacuneczek
Sfinks13 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Grażynko wiedziałem, ze imię odrzucisz już je wstawiając, ale tak ładnie pasowało, że nie mogłem się oprzeć ba nawet to imię zagrało w nutach romantyzmu mickiewiczowskiego. A tak nawiasem to jak my nadajemy ,,sfinksowe fale w eterze", to dopiero by się zaczęło i tylko modły Bogurodzicy chyba by komputery uratowały:):):) serdecznie i ciepło 13
Grażyna_Kudła Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja już nie wiem Sfinksie te nuty mickiewiczowskie to jeszcze panimaju od Ciebie Sfinksowe fale od Pabla Sfinksowane a ja też podobnie nadaję? tylko nie mów że... pozdrawiam serdecznie
maria nika Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie ten tytuł wart wiele..i podoba się to pod tytułem.. Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi