JacekSojan Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 od lipca można ustawić się w kolejce po tomik autorski Stanisławy Zak (saszy) pod adresem: [email protected] gratuluję! :) J.S
teresa943 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 z całego serca przyłączam się do gratulacji i już zamawiam kolejkę :):)
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z przykrością muszę zdementować powyższe. Tomik wierszy Sławy pt. "nagrabiłam sobie" ukaże się za 10 dni. Cały nakład wędruje do Autorki, więc i wszelkie zamówienia - tamże. Warto dodać, że autorem wyboru tekstów i redaktorem tomu jest Jacek Sojan, który napisał także posłowie. Informacje i wizualizacje wydawnictwa będą lada dzień na www.bezet.org.pl
JacekSojan Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Bogdanie; jestem przekonany, że trzeba będzie dodrukować...Stasia wszystkich nie zaspokoi; :)) J.S
Magda_Tara Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Stasiu, gratuluję, całuję i dwa... pamiętaj :D :* :*
Bea.2u Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam, Grataluję serdecznie czy po tomik trzeba prywatnie, czy ukaże się gdzieś w księgarni, najchętniej w Empiku.. już staję w kolejce :) ?? /b
Norman_N. Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak publicznie o cenie?:)) lepiej tutaj zajrzyj, i wszystko bedzie jasne www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=93723#dol
ja to ty Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 o jaka miła informacja...gratuluję
Ewa_Kos Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 ja też z całego kosowego serca; wiem, że małe serce ale za to dwa:)))) Cmok kochana Stasiu!!!
Norman_N. Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Gratuluję. A jeśli to debiut- bo tej informacji nie ma - to tym bardziej, gorące uściski Pani Stanisławo.
Zuźka Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak publicznie o cenie?:)) Osobiście się nie dziwię, mnie sie nie trzymają ostatnio nawet najmniejsze kwoty ;) Ale też chętnie bym zakupiła, tylko jak już ktoś zapytał: to osobiście, czy na odległość, czy jak?;)
Norman_N. Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak publicznie o cenie?:)) Osobiście się nie dziwię, mnie sie nie trzymają ostatnio nawet najmniejsze kwoty ;) Ale też chętnie bym zakupiła, tylko jak już ktoś zapytał: to osobiście, czy na odległość, czy jak?;) Zuźka wszystko jest jasne, wystarczy spojrzeć na wątek Autorki niżej:)
zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 bardzo dziękuję za miłe słowa, nawet nie wiecie jak się cieszę :))) z tomiku, oczywiście też, bo to mój debiut, nakręcony przez Inkę, przekonałąm się ze kazdy wiek jest dobry na zaczynanie :))))) pozdrawiam serdecznie
Baba_Izba Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Bardzo się cieszę, że się zdecydowałaś wreszcie - Stenuś! Najserdeczniej gratuluję, z całego serca, ściskam i buziakuję - baba p/s muszę koniecznie jeszcze dodac, że są u nas na Forum, wspaniali, przyjecielscy i życzliwi ludzie! Brawo!
egzegeta Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Stasiu a myślisz, że ja Ci nie gratuluję? Jeszcze jak i na razie wstępnie, jak poczytam, dokonam stosownych oględzin, wtedy pogratuluję finalnie. PS. Wymieniasz raz Szachrajkę, innym razem Inkę a tę trzecią ksywę tez juz gdzies zapodałaś, dla starszyzny to wszystko wiadome, młodzi niech dochodzą :) A swoją drogą nie wiem czy Sprawczyni będzie zadowolona z takiej dekonspiracji:)) Pozdrówka dla Obu Pań.
zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak Babo, to ludzie wielkiego serca. Zawsze mówię, że każdy ma swojego Anioła, a ja mam kilku:)))))) dzięki Babo ściskam
zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to powiadasz, że nie moze i masz racje ale ... no dobra dzięki
Rekomendowane odpowiedzi