Zbyszek_Dwa Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 wybacz szczęście byłem niesforny zbyt wcześnie posłałem mój sen z nadzieją choć nie ode mnie zależy zapewne żyję i kocham nawet we śnie snuję rozważania o tobie i nie wiem wszystkiego być może to dzieje się samo jak dni zespolone z Panem wciąż jesteś ze mną we dnie i w nocy biegnąc naprzeciw zagrywam w ciemno
aluna Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Fajnie tą miłością i pragnieniami zawirowałeś...! Może by tak ...dniem i nocą... lub ...dniami i nocami... Serdecznie!
teresa943 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Hmm...miłość i to zdaje się "szalona", ale jest tu jeszcze jakieś drugie dno, jakby peel miał na myśli dwie adresatki...jednak domysły pozostawię sobie :) jak zwykle Zbyszku cudowny liryczny klimat sprawia, że wiersz można odbierać w odniesieniu do siebie... miło słuchać "wybacz szczęście"...itd.biegnąc naprzeciw zagrywam w ciemno Fajnie, takie zdecydowanie! Wiersz bardzo mi się podoba. Lubię tu zaglądać. Tak tu ciepło. Serdecznie pozdrawiam Zbyszku :))))
Zbyszek_Dwa Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Witam z uśmiechem aluna Dziękuję za trafne spostrzeżenia. Nie zdążyłem jeszcze nanieść poprawki ale zaraz to zrobię:) Pozdrawiam :))
Zbyszek_Dwa Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Dobry wieczor Judyt A mnie sie podoba Twoje podobanie :)) Dzięki za odwiedziny. Pozdrawiam :))
Zbyszek_Dwa Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 O nie, nie, dwie adresatki to chyba zbyt wiele chociaż... :)) Miło mi, że się tak bardzo podoba mój wierszyk :)) Zapraszam częściej w moje ciepłe wierszowane progi :)) Pozdrawiam Krysiu
Rekomendowane odpowiedzi