Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 przez ugory dróg łąki wypalonych miast potykając się o hipokryzję chroma cywilizacja korzysta z kuli ziemskiej
Pablo_Pikaso Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak by mi tu pasowało: łąki wypasionych miast, ale pewnie muszą być wypalone, to nie przeszkadzam szacuneczek
aluna Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Cudownie...!Brak słów! Tylko myślę Krzysiu że... hromy...! Serdeczności!
Krzysztof_Kurc Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bezwzględnie Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakoś bardziej mi pasowało wypalonych. ;) Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chromy - ułomny, kulawy. Twoje wiersze czekają na czytanie. Wieczorem. Pozdrawiam Krzysiek
aluna Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Wie ...wiem Krzysiu ...tylko nie wiedziałam do końca ...jak się ...!Wstyd choć przyznaje że zaglądałam ...?! Serdeczności!
teresa943 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 podróż przez życie jest niezwykle trudna, gdy jest chromym za przyczyną niszczącej cywilizacji...ot, taka luźna refleksja... serdecznie pozdrawiam Krzysiu :) Krysia
Judyt Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 ładnie, podoba się, Twoje wiersze mają głębsze odbicie; J
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cywilizacja zniszczy siebie i ziemię. Mam tylko nadzieję że nie za szybko. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję że można z tej mojej pisaniny odczytać więcej niż parę słów. ;) Pozdrawiam ciepło. KKK
Być Może Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Mocno napisany tekst , z którym łatwo się zidentyfikować. Po nim refleksja i rachunek sumienia, gratuluję! (chociaż moje gratulacje zapewne niewiele znaczą) Pozdrawiam
AnkaJ Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Ale przecie teraz te drogi na bokach takie obrośnięte kwieciem różnem! Niech ta chroma cywilizacja zauważy i napisze piekniej :) Pozdrawiam jak zwylke - bardzo AnkaJ
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, że zatrzymałem na chwilę „Być Może” na dwie. ;) To ma duże znaczenie. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak bzu zapachem cywilizacja się otumani, to może bardziej romantycznie myśleć będzie. Obecnie pogoniona sforą „wściekłych psów” ucieka w sen o chałwie bakaliowej. Pozdrawiam KKK
Roxana M. Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Ostatni komentarz - prawie jak wiersz..... :) Sen o chałwie bakaliowej..... Podobałby się.... Chałwa bakaliowa też.... :))
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślisz że czas na coś słodkiego? Może i tak. W potrawach i w wierszach gorycz dominuje, nie jest łatwo ją zabić. Ale próbować trzeba. Lubię chałwę....i gorzkie migdały. Pozdrawiam Krzysiek
Roxana M. Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Kupiłam chałwę bakaliową.... Może pomoże... :)
Rekomendowane odpowiedzi