Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Z fali na falę uniesień bliższym co chwilę poznaniem ocierając się burtami ciał jak dwa okręty bez dział nienawiści zajmujemy pokłady swojego czasu kto wcześniej podda się by nie zatonąć ?
Pablo_Pikaso Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie bardzo mogę rozgryźć zakończenie - trzeba poddać się, by nie zatonąć, no to jeszcze uznam jako sztukę walki bez walki ale jeszcze to, komu się poddać? okręty nie są wojenne, jeśli bez dział, czyżby więc czasowi? to dla mnie oznaczałoby rezygnację, bo z czasem lepiej walczyć, przedłużać młodość; sport i tak dalej... kobiety coś więcej o tym wiedzą:) szacuneczek
okruszek i orzeszek Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Wrogość, ścieranie się okrętów, abordaż i ... no właśnie, kto kogo? Trudna sytuacja życiowa. Serdecznie pozdrawiamy :):)
Roxana M. Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie bardzo mogę rozgryźć zakończenie - trzeba poddać się, by nie zatonąć, no to jeszcze uznam jako sztukę walki bez walki ale jeszcze to, komu się poddać? okręty nie są wojenne, jeśli bez dział, czyżby więc czasowi? to dla mnie oznaczałoby rezygnację, bo z czasem lepiej walczyć, przedłużać młodość; sport i tak dalej... kobiety coś więcej o tym wiedzą:) szacuneczek Bo tam powinien być enter po czwartym wersie. Wtedy :zajmujemy pokłady bez dział nienawiści. Tak będzie chyba wyraźniej..... Moim zdaniem, oczywiście. :) Ale dla mnie ten wiersz jest i tak tajemniczy w wymowie. I sexy dosyć....
AnkaJ Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Brzmi: A zakład? ... Tylko kto wyganym bylby? czy tam jest CDN? Pozdrawiam AnkaJ:))
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasami nawet wygrywając lepiej się poddać, by uratować siebie chociaż częściowo. ;) Sztuka zdobywania bez strat własnych, oszczędzając "przeciwnika". Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trudna ale czasami przyjemna. ;) Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie bardzo mogę rozgryźć zakończenie - trzeba poddać się, by nie zatonąć, no to jeszcze uznam jako sztukę walki bez walki ale jeszcze to, komu się poddać? okręty nie są wojenne, jeśli bez dział, czyżby więc czasowi? to dla mnie oznaczałoby rezygnację, bo z czasem lepiej walczyć, przedłużać młodość; sport i tak dalej... kobiety coś więcej o tym wiedzą:) szacuneczek Bo tam powinien być enter po czwartym wersie. Wtedy :zajmujemy pokłady bez dział nienawiści. Tak będzie chyba wyraźniej..... Moim zdaniem, oczywiście. :) Ale dla mnie ten wiersz jest i tak tajemniczy w wymowie. I sexy dosyć.... Masz rację, enter potrzebny. Tajemniczość i sex to intrygujące połączenie. ;) Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. CDN nie jest przewidziany, przynajmniej chwilowo. Wygrani z przegranymi po tej walce piją wino razem z Noe na jego barce ;) Pozdrawiam KKK
Roxana M. Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No. I teraz mamy wyrażną intencję tego poety. Co do dział nienawiści.... :) Oraz - po dodaniu entera: zwrotka pierwsza jest sexy, a druga - tajemnicza. Połączenie intrygujące. Prawda. Oj, tak!.... ;) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi