Roxana M. Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 nie mogę dotknąć słonecznego promienia choć go widzę i na twarzy czuję go przecież dokładnie nie mogę cię dotknąć i tak jest lepiej lecz słów moich słuchasz uważnie i każdy mój ruch śledzisz szeptem do mnie mówisz aby nikt nie usłyszał ja słyszę ale mogę udać że nie mówisz nic krążymy wokół siebie w transie w rytmie muzyki znajomej to sen prawie więc dlaczego twoje ręce w moich włosach tak materialne się okazały i niepotrzebnie nadal je czuję
bazyl_prost Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 albo się zakochałaś albo wystraszyłaś
Roxana M. Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 :))))) Jedno i drugie. W dodatku dawno temu. :)
aluna Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Wiersz zajmuje..tylko dotknąć ...promienia....a cię dotknąć ...hmmm! Może by ...cię objąć...! Dobrej nocki...serdecznie!
Roxana M. Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Chodziło mi o porównanie ze słonecznym promieniem... Jeszcze pomyślę...... :) Dobranoc.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Staram się nie wypowiadać na temat wierszy innych autorów. Z wielu powodów. Pozwoliłem sobie jednak przeczytać Twoje wiersze kolejny raz. Podobają mi się z prostej przyczyny. Czytam je jak swoje. I jeszcze jedno, inwersje....:)))) Pozdrawiam KKK
Roxana M. Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Inwersja...... Jakoś tak wychodzi samo.... Może lubię barok? :)))) Lubię jej używać. Miesza sensem, nadając znaczenie. Lubię ją u innych. Ty też ją lubisz - jak zauważyłam. :)
Roxana M. Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zapomniałam dodać, że to - że odbierasz moje wiersze, jak własne - sprawiło mi prawdziwą radość! Zawsze uważałam, że są zbyt osobiste dla kogoś, kto mną nie jest.. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi