Veronica Agatha Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Motylem jestem jestem motylem jestem piękna omylna złudna pozorna lekka i ulotna urzekam a mam tylko kilka dni przemijam jestem zbyt piękna zbyt czaruję to nic złego naprawdę jestem zbyt piękna lubię kłamać kłamę kiedy chcę już nie to wszystko zbyt proste nie mam już czasu przemijam w oczach łzą po najprostszym motylu przeminęłam na pajęczynie czasu pociemniałym moim skrzydłem minęłam
teresa943 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 oj, a jednak jesteś...człowiekiem... nie wiem, po co tyle słów i co z nich wynika? samoocena? ;( pozdrawiam
Danka Kot Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
Pancolek Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 przeminęłam na pajęczynie czasu Tylko to, reszta do odstawki. Spręż się i nie rozgaduj w tak infantylny sposób. Tytuł mnie rozłożył na łopatki. Potraktowałbym ten wiersz jako lirykę kobiecą, gdyby miał coś w sobie, ale, niestety, nie ma. Krąży bezowocnie po meandrach miałkości i płytkości przekazu. Niestety. Pancuś
Rachel_Grass Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurde mol, Marceli, ale myśl :D
Pancolek Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurde mol, Marceli, ale myśl :D chciałem zabrzmieć jak PRAWDZIWY krytyk! ;p
Anzelma Bohaterowiczówna Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 wątek wanitatywny ukryty w barwnych skrzydełkach motyla ja nie widzę miałkości raczej tragedię w przemijaniu
Rachel_Grass Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurde mol, Marceli, ale myśl :D chciałem zabrzmieć jak PRAWDZIWY krytyk! ;p ja Ci załatwię Oscara za powyższy tekst, obiecuję :P
Pancolek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chciałem zabrzmieć jak PRAWDZIWY krytyk! ;p ja Ci załatwię Oscara za powyższy tekst, obiecuję :P i jakieś dobre pyfko, dobrze? ;)
Otori Mononoke Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Podoba mi się nie jest za długi-jest świetny
Rekomendowane odpowiedzi