Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Twój budzik Nasze przebudzenie Kawy poranne rytuały Jak alarm Obcasów przyspieszone do drzwi stukanie Już jesteś Moja ciekawość przez wizjer wycieka Szukasz kluczy w torebki przepaści Dziś beżowej Sukienki kolory jasne nastroje Wiem, jaka będzie pogoda.
Judyt Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 fajno, może dlatego, że właśnie piję kawę chociaż jej nie lubię, a te klucze takie z symboliką mi się widziały- każdy swoje odnajduje zdaje się(: serdecznie J.
Grażyna_Kudła Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak mi coś brzęczą te klucze bardziej "w przepaści torebki" Pozdrawiam
aluna Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Fajnie Krzysztofie w tej ...torebki przepaści ! Pozdrowionka!
okruszek i orzeszek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 nastroje i kolory - trafne spostrzeżenie Pozdrawiamy :)
Ewel K Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Osobista pogodynka, czy jak to się tam mówi.. A tak na serio - podoba mi się, rzeczywiście, jak się już ma wspólne klucze, to się wie... bardzo dużo.. I te "kawy poranne rytuały" mi się widzą - pozdrawiam;)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Torebki mają to do siebie że z zewnątrz nie widać jak dużą mają pojemność. ;) Pozdrawiam słonecznie KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam w jasnych barwach. KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzisiaj pogodynka zapowiada dużo ciepła. Pozdrawiam pogodnie KKK
Rekomendowane odpowiedzi