aluna Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 nie jestem wielkim głazem choć ostatnio skamieniałam omotana słowami nieprzyjaciół drążących stare i przeszłe niepotrzebnie dociekam nie śpię zadr minionych nie roztrząsam gnoju we własnym domu szukam jasności na wczoraj na jutro
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. alunko, wiem , ze wiersz świeży, przemyśl pewne słowa żeby nie tworzyły chaosu pozdrawki JAgoda
aluna Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Znalazła JAgodo słaby punkt ...może osnuta?Resztę wstawię podoba się! Pozdrówki!
Jan Rodak Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Myślę,że poprawka dopełnia treści,lepiej brzmi. Zakończył bym też: na dziś na jutro> wczoraj pominął-zapomnienie przeszłości. Tylko sugestia. Serdecznie pozdr.
aluna Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Dzięki ...wiesz że tak mialam ...ale cóż ...przypadek! Zmienię ! Pozdrawiam!
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Wbrew temu co sądzą, tak samo będziemy jak byliśmy. Natężenia wzajemne zależne od naszego oglądu i dystansu. Pozdrawiam.
aluna Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Dziękuje....podzielam...! Serdecznie!
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 roztrząsuję? ee , roztrząsam, roztrząsnę bez -suję J>
Grażyna_Kudła Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli chodzi o dosadność, to "roztrząsuję" będzie lepiej, bo tak jest z gnojem, że się go roztrząsuje, a nie roztrząsa. Ale to zależy, o co chodzi bardziej autorowi. Pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Jak zwykle Aluno z przyjemnością czytałem. Ale tak jak Jagoda uważam że lepiej brzmi "roztrząsam". Pozdrawiam KKK
aluna Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. OK.Zmienię!! Pozdrowionka!
bestia be Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Krótko fajna myśl jest w tym wierszu i to mi wystarcza serdecznie bestia
aluna Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki bestio że wystarcza!!! Słonecznie!
Rekomendowane odpowiedzi