Katarzyna Leoniewska Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 dzieli nas stół dwieście kilometrów albo tylko powietrze cichy żart przestrzeni może jeszcze boimy się nazwania koloru oczu i tych obok którzy wierzą że nie słyszą dzielimy czas na łyki kawy i przerwy w milczeniu konwencja koncentruje się na ustach
Emu Rouge Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 jest ok, ładna pointa. jedynie 'łyki' zgrzytają, może warto by zmienić na 'łyk'. albo z pierwszego wersu mozna by tez przerzucic do drugiego, chyba tak dla mnie jest trochę nienaturalnie. pozdr aga
mały_dzielny_toster Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre, bez zastrzeżeń.
Tali Maciej Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 2 i 3 gitara, jeśli chodzi o pierwszą strofkę to mam wrażenie lekkiego przekombinowania, choć widać konsekwencje wynikającą właśnie z pierwszej, muszę jeszcze przetrawić, później napiszę co mi dokładnie nie leży plus pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 ...bo to pociąg osobowy (na szczęście)... Serdecznie
H.Lecter Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Długo czekałem ale w końcu coś " błysnęło " u ciebie... ; ) Dobre.
adolf Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 powietrze cichy żart przestrzeni za tą perełkę plus musi być :)
Mr._Żubr Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Z racji, że to nie warsztat, nie będę kombinował ze zmianami. Podoba mi się, o. I nawet dam plusa (co ostatnio robię rzadko), o.
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 A ja tam kocham wszystkie Kaśki z forum ;P ... dobry wiersz, ale zastanawia mnie czytelność konwencji koncentrowanej na ustach, to jest, jakby nie patrzeć, pointy, spojrzę jeszcze Jimmy
kasiaballou Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Cymesik, Kasiu - cymesik! Pozdrówki :) kasia
Rekomendowane odpowiedzi