H.Lecter Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiedziałbym raczej - zwyczajowo... Mam nadzieję, że po przeczytaniu a nie przed... ; )
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiedziałbym raczej - zwyczajowo... Mam nadzieję, że po przeczytaniu a nie przed... ; ) Czytam Twoje wiersze, lubię je, ale, czasem, publikujesz niedoróbki, wtedy masz moje nie. Sorry, nie masz racji, jesli idzie o moje poetyckie/czytelnicze obyczaje.Pisz i publikuj co 3-ci wiersz. Pozdrawiam. Stefan.
H.Lecter Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiedziałbym raczej - zwyczajowo... Mam nadzieję, że po przeczytaniu a nie przed... ; ) Czytam Twoje wiersze, lubię je, ale, czasem, publikujesz niedoróbki, wtedy masz moje nie. Sorry, nie masz racji, jesli idzie o moje poetyckie/czytelnicze obyczaje.Pisz i publikuj co 3-ci wiersz. Pozdrawiam. Stefan. Tak się składa, że jestem autorem najczęściej (!) przez ciebie minusowanym. Przy wszystkich moich słabościach i niedoróbkach ( patrząc na zawartość Z - ki ) - taka ocena całościowa, to jest z twojej strony zwyczajna hucpa. Z całym szacunkiem, taką " ocenę " o kant dupy rozbijam... Pozdrawiam, a jakże... ; )
BARBARA_JANAS Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 ciągle z nową twarzą jak zawsze przed snem zabiera ci powieki Trochę to trwało, ale dotarło... i do tego dedykacja w tomiku ;) Prostota ma swoje ukryte uroki. Serdeczności.
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytam Twoje wiersze, lubię je, ale, czasem, publikujesz niedoróbki, wtedy masz moje nie. Sorry, nie masz racji, jesli idzie o moje poetyckie/czytelnicze obyczaje.Pisz i publikuj co 3-ci wiersz. Pozdrawiam. Stefan. Tak się składa, że jestem autorem najczęściej (!) przez ciebie minusowanym. Przy wszystkich moich słabościach i niedoróbkach ( patrząc na zawartość Z - ki ) - taka ocena całościowa, to jest z twojej strony zwyczajna hucpa. Z całym szacunkiem, taką " ocenę " o kant dupy rozbijam... Pozdrawiam, a jakże... ; ) Coś mi się wydaje, że uważasz, iż masz monopol na rację. Go.... Pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak się składa, że jestem autorem najczęściej (!) przez ciebie minusowanym. Przy wszystkich moich słabościach i niedoróbkach ( patrząc na zawartość Z - ki ) - taka ocena całościowa, to jest z twojej strony zwyczajna hucpa. Z całym szacunkiem, taką " ocenę " o kant dupy rozbijam... Pozdrawiam, a jakże... ; ) Coś mi się wydaje, że uważasz, iż masz monopol na rację. Go.... Pozdrawiam. Monopol... ?! Znaj proporcją, mocium panie...
H.Lecter Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za " dotarty " powrót. : )
Kieri-Śmiałek Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Udaj się człowieku do P... Kosz -
allena Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lilian????
H.Lecter Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lilian???? czarny tulipan, zorro, szalony jędrek itd. ... : )
JacekSojan Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 "Ona" - wyobraźnia, ale i pamięć; sugestia aby pominąć "ci" wydaje mi się rozsądna i warta przemyślenia; wiersz obrazowy, a obraz sugestywny; miniaturka, ale znacząca; J.S
H.Lecter Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ona... Pozwolisz, Jacku, że nie domknę jej słowem ; Skoro sugestia rozsądna, to nie ma co myśleć - trzeba pominąć... ; ) Dzięki. : )
Mr._Żubr Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Jak się człowiek wczyta, to nawet nie jest takie straszne.
H.Lecter Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pokonać strach...to takie, bardzo męskie jest... ; )) Żubrze, w ataku śmiechu zalałem kawą ważne papiery...nie rób mi tego więcej... : )) Dzięki.
Kieri-Śmiałek Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 ------------------------------------------------------------------------------------------ ona od podmuchu słońca biały las w cień się przewrócił taka łatwa cisza kuszenie zmęczonych wschodząca zachodząca ciągle z nową twarzą jak zawsze przed snem zabiera powieki ------------------------------------------------------------------------------------------ Co za badziewne brednie, a gdzie tu kosz? Prędzej piec Panowie i Panie
złamane skrzydło Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 oj, widać autor bardzo zmęczony w cieniu przewróconego lasu chętnie by legł, ale wiosna za pasem a powietrze mózg przetrzepie, i nikt ci powiek nie zamknie na wieki :PPP macham skrzydlasto
H.Lecter Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Złamane, powiek nikt nie zamykał, tylko zabierał... ; ) Perspektywa wiosny jednak kusząca... Dzięki.
Goliard Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 jakaś południca się tu szwęda... pierwsza strofa wg mnie się łamie (drugi - trzeci wers) i tworzy dziurę, która nijak mi tutaj nie pasuje. ps. trochę się dr przejechał - ale bez złamania. pzdr. G.
Rekomendowane odpowiedzi