Tomasz_Biela Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 kupa rozumu w galarecie mózgu to cała esencja naszego smaku że też musimy wyciągać z tego wnioski
kasiaballou Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zimne nóżki ala_to_masz :D! Pozdrawiam, Tomaszu serdecznie! kasia :)
Maggie Grape Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Pierwsze dwa wersy brzmią jak aforyzm, trzeci jako dopełnienie sprawia, że całość pobrzmiewa w moim odczuciu "Myślami nieuczesanymi" Leca. ( W gwoli wyjaśnienia: uwielbiam je:)). I nie wiem, co więcej napisać. Kocham ironię! Pozdrawiam:)
Ania_Kos Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 mi się podoba. może nie jako poruszająca mnie poezja, ale cenna spostrzeżenie oraz zabawna gra słów. no tak, jak tu wnioski wyciągać i myśleć, skoro nawet nie wiemy, jaką wartość ma rozum. fajne ;)
bezsenna81 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 napiszę tylko że się podoba chociaż wolałabym dłuższy utwór,no ale przy takiej treści ta miniaturka też smakuje:)
Robert_Siudak Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 tytuł zaintrygował mnie , ale rozczarowałem się, chyba czekałem na coś głębszego, a może w sumie dłuższego, nie jest złe, ale wyostrzyłem zbyt zęby po przeczytaniu tytułu. Pozdrawiam R.
Rekomendowane odpowiedzi