teresa943 Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 nie smuć się rosochata niedługo wiatr od południa chuchnie w stargane witki kosy posplata i zrosi zielonym deszczem zagram na fujarce dumkę zanucisz o kimś kto pokochał drzewo na wyspie
a._mrozinski Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Ładne. Ten nastrój wyczekiwania... wiersz łagodny i przyjemny. Tylko jedno trochę mi zgrzyta: fujarka z wierzbiny w wierszu o wierzbie wygląda makabrycznie. Arek
teresa943 Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz Arku, otworzyleś mi oczy...w warsztacie nikt nic i jakoś mi umknęło. Masz rację. Swoją drogą jak to dobrze, gdy ktoś spojrzy obiektywnie. Dziękuję za pozytywy i za tę uwagę. Serdecznie pozdrawiam :) Krysia
Almare Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja dodam od siebie: to zawsze dwuznaczne jak kobieta o fujarce; i kto dziś na niej gra.może jakiś smyczek, nie, to też źle...no nie wiem, odpadam.
Baba_Izba Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Szkoda tej fujarki, choć bez niej, wiersz byłby również piękny, nastrojowy. Zresztą, to tylko kawałek gałązki! Serdecznie pozdrawiam - baba
teresa943 Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja dodam od siebie: to zawsze dwuznaczne jak kobieta o fujarce; i kto dziś na niej gra.może jakiś smyczek, nie, to też źle...no nie wiem, odpadam. dzięki za ten dodatek, ja dorzucę, że dziś może nikt nie gra na fujarce, ale kto dziś zajmuje się "rosochatą"? właśnie dwuznaczność fujarki jest ważna... pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie martw się, fujarka zostanie, tylko usunęłam "z wierzbiny", żeby Arkowi nie mrozić krwi w żyłach :) Masz rację, tylko kawałek gałązki, ale jak wymowny... Cieszę się, że wiersz Ci się podoba. Dziękuję :):) Cieplutko pozdrawiam -Krysia
Nata_Kruk Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Hmm... fujarkę można zawsze zmienić, chociaż... osobiście mnie aż tak ona nie drażni. Czuć faktycznie w wierszu oczekiwanie wiosny... Pozdrawiam... :)
teresa943 Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Nata. Pozdrawiam serdecznie :)
teresa943 Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już niedługo zawita... dziękuję pozdrawiam :)
Marusia aganiok Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 uroczy bardzo stonowany, a jednak wyczekujący ;>) ślicznie pozdrawiam:-)))
teresa943 Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Marusiu :) pozdrawiam serdecznie :):)
Oxyvia Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Rosochata nie jest smutna - dla mnie jest raczej śmieszna z tym swoim rozczochraniem: [url]//plfoto.com/zdjecia/73088.jpg[/url] Ale wiersz ładny i pełen wdzięku.
BARBARA_JANAS Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Podoba się to czekanie.Pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I w tej śmieszności nadzieja... Dziękuję :) Pozdrawiam. ps. zdjęcia nie chciały się otworzyć;)
teresa943 Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)
Oxyvia Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem, dlaczego. U mnie cały czas się otwiera (jedno, bo wysłałam jedno). Trudno. :-(
teresa943 Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem, dlaczego. U mnie cały czas się otwiera (jedno, bo wysłałam jedno). Trudno. :-( No nie wiem, ale oglądałam zdjęcia z Anina opisane przez Ciebie...i Ciebie też...miło mi :) Pozdrawiam Oxyvio.
Rekomendowane odpowiedzi