Pancolek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31-30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUDZIĆ KUR** SĄSIADÓW !!!!!!!!!!!!! NIESAMOWITE !!!!!!!!!!!!!!!! W OSTANIEJ SEKUNDZIE !!!!!!!!!! ;D POLSKA, POLSKA, POLSKA !!!!!!!!!!!!!!!!
mały_dzielny_toster Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Dziecko mi obudzisz... ;) A i btw. co w związku z tym? Co wygraliśmy? Wiem, że ręczna, ale jakie mistrzostwa? Ostatnio jestem zupełnie wyrwana z kontekstu. Nie mniej: POLSKA, POLSKA, POLSKA !!!!!!!!!!!!!!!! jak najbardziej ;-) Gratuluję, chłopcy. Po meczu u mnie ;)
Pancolek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. MISTRZOSTWA ŚWIATA !!!!!!!!! AWANS DO PÓŁFINAŁU !!!!!!!!!!!! URZĄDZAŁA NAS TYLKO WYGRANA !!!!!!!!!! NA 2 MINUTY PRZED KOŃCEM DOSTAWALIŚMY DWOMA BRAMKAMI !!!!!!!!!! SIÓDMIAK RZUCIŁ NA 4 SEKUNDY PRZED KOŃCEM Z NASZEJ POŁOWY NA PUSTĄ BRAMKĘ NORWEGÓW !!!!!!!!!!!!!!! I PRZEPROŚ DZIECKO !!!!!!!!! Uff ;)
Tova_Brink Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 "Mamy 15 sekund, mnóstwo czasu!" :D Magia!
Pancolek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;D Wenta jest genialny
Pancolek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 pl.youtube.com/watch?v=upDUKn2R4pw Dla tych którzy nie widzieli. Prawie cud, przerwa i cud ;)
adolf Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widziałem kilka rqazy, bo aż uwierzyć nie mogłem :)))))
Patryk_Nikodem Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To będzie klasyka polskiego sportu...
vacker_flickan Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To będzie klasyka polskiego sportu... oby nie... klasyka jako żywo kojarzy mi się z wyrównującą bramką na Wembley... klasyka w polskim wykonaniu NIE jest dobra:D
Marek_Stasiuk Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Mecz zajebisty! Najlepszy zawodnik na boisku to Krzynówek! Brawo! Brawo! Jesteśmy w finale! Polska, Biało-Czerwoni! la, la, la....... :) :) Maras jest z wami!
Olesia Apropos Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tosterze, ja też nie wiedziałam o co gramy, ba, nie wiedziałam nawet z kim gramy, a cieszyłam się jak dziecko:D i w przypływie emocji niemal się rozpłakałam i zadzwoniłam do mamy (robię to zresztą po każdym meczu, żeby konsultować spotkanie) - na szczęście ona naprawdę interesuje się sportem i wie, kto z kim gra:] a najciekawsze jest to, że ja tak w zasadzie nie znoszę oglądać sportu:/ (poza siatkówką)
zak stanisława Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tosterze, ja też nie wiedziałam o co gramy, ba, nie wiedziałam nawet z kim gramy, a cieszyłam się jak dziecko:D i w przypływie emocji niemal się rozpłakałam i zadzwoniłam do mamy (robię to zresztą po każdym meczu, żeby konsultować spotkanie) - na szczęście ona naprawdę interesuje się sportem i wie, kto z kim gra:] a najciekawsze jest to, że ja tak w zasadzie nie znoszę oglądać sportu:/ (poza siatkówką) Olesiu, mam tak samo, a jednak.... ten wrzask nawet w moje serce wstrzyknął ciut emocji ;P hurrrrrra za Pancolkiem :):):)
aluna Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Cud ...cud...cud...!Bo cudowni NASI !!!A ta bramka to jak z filmu SF!!! Teraz pomarzymy o złocie w MŚ!!! Fanka!
Pancolek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 tvp.pl/sport/mistrzostwa-swiata-w-pilce-recznej/mecze/polska-norwegia-ii-polowa Cała druga połowa. Kto nie widział, niech przewinie na ostatnie pięć minut.... darłem się tak, że cały widzew słyszał ;)
Pancolek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tosterze, ja też nie wiedziałam o co gramy, ba, nie wiedziałam nawet z kim gramy, a cieszyłam się jak dziecko:D i w przypływie emocji niemal się rozpłakałam i zadzwoniłam do mamy (robię to zresztą po każdym meczu, żeby konsultować spotkanie) - na szczęście ona naprawdę interesuje się sportem i wie, kto z kim gra:] a najciekawsze jest to, że ja tak w zasadzie nie znoszę oglądać sportu:/ (poza siatkówką) Olesiu, mam tak samo, a jednak.... ten wrzask nawet w moje serce wstrzyknął ciut emocji ;P hurrrrrra za Pancolkiem :):):) Drogie Panie, cudo. Kocham Was ;D
zak stanisława Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Olesiu, mam tak samo, a jednak.... ten wrzask nawet w moje serce wstrzyknął ciut emocji ;P hurrrrrra za Pancolkiem :):):) Drogie Panie, cudo. Kocham Was ;D sierumienie :PPPPP
Olesia Apropos Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Olesiu, mam tak samo, a jednak.... ten wrzask nawet w moje serce wstrzyknął ciut emocji ;P hurrrrrra za Pancolkiem :):):) Drogie Panie, cudo. Kocham Was ;D możesz to powtórzyć?:D
Pancolek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Pani Stasiu; zarumienione kobiety wyglądają jak gorące bułeczki ;D Olesiu; wolę nie, bo mąż zobaczy ;) w razie czego, oczywiście powiedziałem to na niesiony przez falę szaleństwa
Rekomendowane odpowiedzi