H.Lecter Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 kamienne lwy strzegące bram ogrodu już doczekały się potomstwa a my pielgrzymi do ziemi obiecanej jesteśmy tu w końcu w Villaviento Kazaniu czy innej Patagoni na herbacie u babci - akacji cytujemy Thomasa Moore'a wspominamy miasto przeklęte te chwile kiedy mówiło się tak i tłuczemy o papier nasz wielki temat zastępczy było
Wiktor_Bukowski Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 było to se ne wrati :) dobrze dobrze pozdrawiam Sz. P dawno nie zaglądałem w twoje texty
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 tłuczenie i papier mają według mnie nieprzystające kolory do herbaty i akacji; chyba, że to już zapadł wieczór? pozdrawiam ;
H.Lecter Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze - kiedy można powiedzieć, że " coś " było... Dzięki, Wiktorze. Pozdrawiam. : )
H.Lecter Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiele... : )
H.Lecter Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Późne popołudnie... ; ) Dzięki, Maćku. Pozdrawiam. : )
Rachel_Grass Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 nie potrafię nijak zabrać się do odczytania treści, chociaż wiem, że gdyby trochę się postarać, nie byłoby to trudne. wypowiem się natomiast w sferze 'klimatycznej' - otóż wiersz generuje atmosferę rozleniwienia tak cudownego, że aż przerażającego i tym właśnie zachwyca ;) pozdrawiam.
kasiaballou Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 wszystko mija - ciekawa pielgrzymka, ale nie powala, może to i lepiej...masz jeszcze wciąż coś przed sobą ;) pozdrawiam kasia
H.Lecter Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zazdroszczę swoim wierszom...sam chciałem zawsze być tak cudowny, że aż przerażający... ; )) Dzięki, Rachel. Pozdrawiam. : )
H.Lecter Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Peel w Kazaniu, przy herbacie, spokojnie, leniwie...a tu jeszcze " coś " czeka i trzeba wstać, i trzeba iść... ; )) Dzięki. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zazdroszczę swoim wierszom...sam chciałem zawsze być tak cudowny, że aż przerażający... ; )) Dzięki, Rachel. Pozdrawiam. : ) ja też:P
Pancolek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 jestem na tak, zdecyowanie na tak. ++ Pancuś
H.Lecter Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zazdroszczę swoim wierszom...sam chciałem zawsze być tak cudowny, że aż przerażający... ; )) Dzięki, Rachel. Pozdrawiam. : ) ja też:P Acha...
H.Lecter Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mocne... ; ) Dzięki, Pancolku. Harnaś czeka... : )
zak stanisława Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też:P Acha... hihihih i wszystko jasne, bez zbytniego gadania i taniego sentymentalizmu :PPPP ??? hehehe świetnie że sie rozumiemy :) za to ci stawiam >>>:)
H.Lecter Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Acha... hihihih i wszystko jasne, bez zbytniego gadania i taniego sentymentalizmu :PPPP ??? hehehe świetnie że sie rozumiemy :) za to ci stawiam >>>:) Myślę, że już od dłuższego czasu wymieniamy poglądy, nie nadużywając słów... ; )) Dzięki. : )
H.Lecter Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło... Dzięki. Pozdrawiam. : )
Bo Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak czy owak Pat-agonii :))
Rekomendowane odpowiedzi