złamane skrzydło Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Makar Bora Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 co się dzieje w tym świecie jakieś ogrody lasy winogrona czy to zaszkodziły święta a może fajerwerki huczne na dworze śnieżna zawieja mróz dobiera się do du... czyżby zaczyna się odnowa i normalne życie
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aromat żywicy, świeżo zaparzona kawa, odpowiednia godzina do zwlekania się z łóżka, udeptane deszczem kwiaty... ach! Mnie by się zrosły skrzydełka.
złamane skrzydło Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w końcu Makareno! choroba, prawdziwe życie macham skrzydłami
złamane skrzydło Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Alicjo, to kwestia czasu:) ale... kto wie, macham radośnie, że wskoczyłaś do mnie :)
ireneusz paprocki Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 nic dodać nic ując-------------super pozdrawiam lulek
allena Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 może "z okna powiało chłodem" ? Uniknie zł. skrzydło dwóch "się" w nastepujących po sobie wersach:) a.
allena Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 albo "z otwartego okna powiało chłodem":) a.
złamane skrzydło Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. alleno, a może tak? Poranek przyniósł koktail zapachów : żywicy, świeżego powietrza, świeżo parzonej kawy, polany dużą dawką chłodu. Śpiew drozda akompaniował sprężynom, gdy zwlekłem się z łóżka w odpowiedniej godzinie schodziłem pod prąd zapachów. macham z podziękowaniem,Z.S.
złamane skrzydło Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Lulek, dziaki!
złamane skrzydło Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heheh, a ja cały czas się zastanawiam; kto na to wpadnie :P bo ON nawet chwali się, że w godzinach szczytu na marszałkowskiej, jest zwinny jak ona w kuchni :P kobiety i mężczyzni odwieczny problem" pci" ściskam Ucieczko oboma skrzydłami :D Ps. to może jeszzce zamiast śpiewu drozda - gwizd, jak iść to na całość :P a Ucieczka nie może się zakochać w mojej Plce, bo to konflikt interesów :P
złamane skrzydło Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 no to mach, mach skrzydłem :P wyszło jak wąsy przez dziurę w dachu ;-)
greg_lipski Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 pieknie, swiezo, erotycznie, a przede wszystkim lirycznie dla mnie to wiersz dnia! Darz Bor zywicznie!
złamane skrzydło Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki greg, tylko którego dnia:) (jesteś myśliwym? )ale w skrzydlatych nie strzelasz?:P mach-mach
bezsenna81 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 bardzo ładny klimatyczny wiersz,pozdrawiam serdecznie:)
greg_lipski Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki greg, tylko którego dnia:) (jesteś myśliwym? )ale w skrzydlatych nie strzelasz?:P mach-mach dzisiejszego! jestem lesnikiem (choc nie w zawodzie), ostatnio strzelalem z procy w dziecinstwie, ale na szczescie przeszlo a ptacy to moi braciszkowie :)
złamane skrzydło Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki greg, tylko którego dnia:) (jesteś myśliwym? )ale w skrzydlatych nie strzelasz?:P mach-mach dzisiejszego! jestem lesnikiem (choc nie w zawodzie), ostatnio strzelalem z procy w dziecinstwie, ale na szczescie przeszlo a ptacy to moi braciszkowie :) to już cię lubię nawet z tego względu żeś leśnik, u mnie to rodzinne! od dziada pradziada :P
Franka Zet Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Późno zauważyłam, a taki dobry. Tylko w trzeciej od końca nie rozumiem "mimo upływu" - czego ? A w pierwszej, moim zdaniem, poprawnie jest "zwlokłem się". Takie tam szczególy, bo generalnie świetny, wciągający. Pozdrawiam :)
złamane skrzydło Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. klimat leśny to dobry klimat :P bessenna. macham:)
złamane skrzydło Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepiej pózno...niż pózniej miła Franko macham :) zwlokłem się już jest:) mimo uopływu... wiadomo czasu, po co dopowiadać ,,, :P
Rekomendowane odpowiedzi