HAYQ Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 pieszcząc w najczarniejszej dziurze ściskają się a tomy w nieskończoność przerastają słowami załamanie czasu
Franka Zet Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Bardzo ciekawy, metaforyczna bomba. Pozdrawiam
stokrotki w rosole Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 a potem się mówi, nie byłem sobą, normalnie zajmują mnie inne rzeczy. pozdr:)
Marlett Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 HAYQ! Ścisły temat, dla mnie bomba:)) Wspólny punkt w wielkiej przestrzeni. Bardzo lubię wieloznaczności. PozdrawiaM.
złamane skrzydło Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawda! a to my, ściskamy atomy:P macham skrzydłem! ale bez głosu :(
HAYQ Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawda! a to my, ściskamy atomy:P macham skrzydłem! ale bez głosu :( a wiesz, że początkowo myślałem o takim tytule? :) Zrezygnowałem jednak na rzecz tytułu będącego częścią wiersza. Jeśli tak wyczytałaś, to świetnie. mach-mach
HAYQ Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie dziękuję. Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawsze miło Cię widzieć Marlett. :) Bardzo dziękuję, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. normalność? - jest rzeczą względną ;)) Dzięki za wizytę, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielkie dzięki Franko, miło, że zajrzałaś :) Pozdrawiam
Boskie Kalosze Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne :) Może tylko po prostu "czas" na końcu?
HAYQ Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne :) Może tylko po prostu "czas" na końcu? w sensie "czas" sam, w ostatnim wersie? Myślałem też o tym... ale, czy nie będzie zbytniej egzaltacji nad własnym tekstem? Bardziej zależało mi na wyodrębnieniu "załamania", ale nie znalazłem sposobu. Dzięki, przemyślę jeszcze, pozdrawiam. edycja: myślisz o czymś takim?horyzont zdarzeń pieszcząc w najczarniejszej dziurze ściskają się a tomy w nieskończoność przerastają słowami załamanie czasu
złamane skrzydło Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawda! a to my, ściskamy atomy:P macham skrzydłem! ale bez głosu :( a wiesz, że początkowo myślałem o takim tytule? :) Zrezygnowałem jednak na rzecz tytułu będącego częścią wiersza. Jeśli tak wyczytałaś, to świetnie. mach-mach ????? sieciesze, że telepatia działa na oba głowy :P teraz rozumiem ten ścisk szpaków w skroni :P mach-mach!
zak stanisława Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze, że tylko czasu ale wg 'Ejnsztajna' czas nie istnieje, botomy go ustaliliśmy :P bardzo ciekawy- jak zawsze- cmoook
Bernadetta1 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 dobry wiersz:) pozdrawiam:)
kasiaballou Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tu z podszewką; pod Bernadettą zaszeleszczę. Pozdrawiam kasia :)
HAYQ Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szpaki, szpaki... acha, chyba pamiętam, no, bywa, że czasem myśli się podobnie :) hej.
HAYQ Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze, że tylko czasu ale wg Ejnsztajna czas nie istnieje, botomy go ustaliliśmy :P bardzo ciekawy- jak zawsze- cmoook cholera... patrz, chyba pomyliłem z Ajzensztajnem ;)))) Bardzo Ci Stasiu - za "jak zawsze" :* Pozdrówki
HAYQ Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Bernadetto, miło Cię widzieć. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi