jasna Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 stary las wszystkie drzewa we wspólnej koronie
Katarzyna Bielińska Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Może Madziu zamiast we wspólnej wstawić w jednej lub tej samej? Co Ty na to? Chociaż jaka to różnica;)
jasna Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to zmieniać, czy nie? Kasiu, proszę się zdecydować. ;-))
Katarzyna Bielińska Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to zmieniać, czy nie? Kasiu, proszę się zdecydować. ;-)) Kasia bywa niezdecydowana;) Już sama nie wiem Madzik. Dochodzę jednak do wniosku, że we wspólnej trudniej się czyta. Jak dla mnie w jednej. Zdecydowałam się!:)
jasna Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to zmieniać, czy nie? Kasiu, proszę się zdecydować. ;-)) Kasia bywa niezdecydowana;) Już sama nie wiem Madzik. Dochodzę jednak do wniosku, że we wspólnej trudniej się czyta. Jak dla mnie w jednej. Zdecydowałam się!:) Kasiu :D) Ty jedna potrafisz mnie rozbroić. Zdecydowałam się nie zmieniać. :D)) Serdeczności, Magda :-))
Katarzyna Bielińska Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasia bywa niezdecydowana;) Już sama nie wiem Madzik. Dochodzę jednak do wniosku, że we wspólnej trudniej się czyta. Jak dla mnie w jednej. Zdecydowałam się!:) Kasiu :D) Ty jedna potrafisz mnie rozbroić. Zdecydowałam się nie zmieniać. :D)) Serdeczności, Magda :-)) No i bardzo dobrze:) Nie zmieniaj! Ja już sama nie wiem czemu Ci to zasugerowałam;))) Ps. Postaram się częściej rozbrajać;))) Pozdróóóóweczka:), Kasia
Rekomendowane odpowiedzi