Ewa_Kos Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 nigdy nie pożądaj rzeczy nieistotnych ludzie zawsze biorą sobie kogoś z wyrachowania dają siebie za karę
Marlett Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ewo! W oszczędnych środkach wyrazu wyraziłaś wiele treści, to duża umiejętność. Bardzo lubię taką formę wiersza. Z plusem pozdrawiaM.
Ewa_Kos Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 dzięki Marlett; zdarzyła mi się mini:)) Pozdrawiam serde. :))) EK
marek dunat Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 kobieta potrafiąca wyrazić w kilku słowach coś to skarb , który należy pielęgnować. gratuluję .
Wiechu J. K. Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 niby wynikanie i za karę plusiaczek :)
H.Lecter Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Wstęp do dezyderaty z komentarzem ? ; ) Można by dyskutować z " zawsze " i puentą ale skoro to " niby wynikanie " - niech będzie... ; )
złamane skrzydło Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też dodaję grosik do skarbu kłaniamsie machając złamanym skrzydłem
HAYQ Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 podobno "nigdy" nie powinno się nigdy... :) ale akurat w tym przypadku, to prawda. Jedyne zastrzeżenie miałbym tu do "zawsze", chociaż egoizm nie jest mi obcy ;)) Ciekawy wiersz Ewo, pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale mi Pan poprawił samopoczucie powyższym komentarzem:) Miło i bardzo dziękuję za "plusk" EK
Ewa_Kos Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. serdeczne dziękowania i pozdrowienia:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie na wynikaniu jak na gwoździu tekst zawieszony:)) Serdecznie dziękuję i pozdrawiam:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też dodaję grosik do skarbu kłaniamsie machając złamanym skrzydłem dzięki grosz do grosza i się uzbiera:)) Dzięki i ukłaniam:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ekstra :) Dziękuję za ekstra plus!! :))
Ewa_Kos Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem o tym nigdy tu użyłam jako "przestrogi" a zawsze bardzo związałam z tytułowym "niby" Dziękuję HAYQ za komentarz i pozdrawiam jak zawsze ciepło:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no fakt - cieszę się,że przeczytany przez Ciebie:)) Pozdrawiam i dziękuję:)) EK
Bea.2u Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no fakt - cieszę się,że przeczytany przez Ciebie:)) Pozdrawiam i dziękuję:)) EK przeczytany i uznany :) nieśmiało
Oxyvia Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witaj, Ewo! To raczej sentencja, a nie wiersz. Ale sentencje są na pograniczu poezji, oczywiście. Faktycznie dużo treści i można to chyba odnieść do doświadczeń bardzo różnych ludzi.
zak stanisława Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ewuś,sentencja, nie sentencja ale wiersz jest świetny, krótki i życiowy buziaki
Ewa_Kos Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wim Oxywio o sentencji, ale krótsze i mniejsze mienią się jako wiersze, a winc grzechu niet!:)) Witam i cieszę się, że przystanęłaś u mnie, ża co serdeczne dzięki i pozdrawiam:)) Ewa
Rekomendowane odpowiedzi