lubię latawce Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 padają dzwonki za szybą liceum (dzwonki na króle, króle na damy) lecz angie w ławce jest ona w ławce! i nagle do klasy wpada znienacka, profesor znienacka (jej ulubiona), a że w każdej tragedii jest trochę rocka, wtacza się jak trójgłowy bałwan.droga pani Łydko Oraz Gębo (tu anieleję pod stołem od śniegu) bałwan topi się, piekli się, wygraża się niebu; śnieg łydki spowiada z sierpniowych pośpiechów padają dzwonki, wiatr porwał brudnopis gdzie mnie poznałeś zanim się otworzył świat wielki świat większy niż oczko w pończosze na dużej pauzie w maleńkim liceum.
kasiaballou Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Latawcu; się czuję uziemniona, a myśl masz... :) że aż... spoko - ciacho z Ciebie :) kasia.
zak stanisława Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 pokręcone to ciacho, chyba świderek :P ech przypomnialy mi się czasy w moim liceum, podobnie było, myslę że poprawki nie potrzebne, ale dziś myśli mam przysypane sniegiem cmok
lubię latawce Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm :> mów mi jeszcze ;P dzięki Kaś. zarumieniłam się andżelka
lubię latawce Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak. ja myślę że absolutnie wszystko wiąże się z liceum. siła wyższa :> dziękuję i pozdrawiam serdecznie scmok!
zak stanisława Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak. ja myślę że absolutnie wszystko wiąże się z liceum. siła wyższa :> dziękuję i pozdrawiam serdecznie scmok! no, nie tak wszystko, są jeszcze inne powiazania :P cmok L.
Baba_Izba Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Pewnie angie siedziała w ławce tylko dlatego, że pisała w tym czasie pamiętnik? Jak bym widziała to wszystko; i nauczyciele! Faktycznie: "się otworzył świat wielki świat większy niż oczko w pończosze na dużej pauzie w maleńkim liceum." Baardzoodmłodniałam, no i jeszcze to: "śnieg łydki spowiada z sierpniowych pośpiechów" - bardzo mi się, a kod pocztowy - prawdziwy? serdeczności - baba
Bernadetta1 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Latawcu miły:) przypomnialy mi sie moje szkolne czasy:)..fajny wiersz:)pozdr.
lubię latawce Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo! ależ mnie zaskoczyłaś! niesamowite to, co napisałaś na samym poczatku; bardzo pozytywnie niesamowite =) cieszę się, że coś się spodobało :) kod pocztowy jak najbardziej prawdziwy :D i mój, w dodatku :P dziękuję i pozdrawiam serdecznie, andżelka ;o)
lubię latawce Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hi hi =) bardzo mi miło w takim razie, dzięki serdeczne, pozdrawiam, andżelka
adolf Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm aż brak mi jakiejś melodyjki, wierszsam się prosi o uśpiewienie go : ogólnie zaciekawił, choć czasem się płynność .chyba, bo ucha dobrego nie mam/ łamie fajne zabiegi i moim zdnaiem fajnie powywracane słowa w zdanaich nadające cąłści taki niezły klimacik. pozdr
lubię latawce Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm aż brak mi jakiejś melodyjki, wierszsam się prosi o uśpiewienie go : ogólnie zaciekawił, choć czasem się płynność .chyba, bo ucha dobrego nie mam/ łamie fajne zabiegi i moim zdnaiem fajnie powywracane słowa w zdanaich nadające cąłści taki niezły klimacik. pozdr dzięki, adolf :* bardzo miło to czytać. serdelki! angie
egzegeta Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 ktoś wyżej wspomniał, że coś tu zakręcone może i tak, ale ostatnia strofa bombiasta i naprawdę się podoba, lubię takie wspominkowe. A ta typowo dziewczęca, tym większy urok - dla starego dziada:( Pozdrawiam serdecznie:)
lubię latawce Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj egze; cóż to jest cyfra? liczy się to, co w środku, samo -poczucie i samoświadomość młodości ducha! dziękuję i pozdrawiam serdecznie uśmiechu!
Rekomendowane odpowiedzi