Rafal Bielan Wierzbicki Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 w teatrze śnienia zamachowiec odbiera życie jednemu z gości – niedoświadczonemu scenarzyście publiczność oddycha światłem i purpurą gniewu transcendentalna ochrona nie reaguje – stoi na straży własnych sumień z dala od zamieszania w zamkniętych oczach bije źródło niepokoju otwarte wiadomości z rejonów nad-impulsu mrowią wilgotne skronie obserwatorów światłowodowa nić plącze spójne dotąd komunikaty sześciowymiarowe szklane oko penetruje otumanione głowy wyjmuje niezbędne myślokształty, zasysa siły witalne na ścianach monastyru księżyc wyświetla film „Odyseja komiczna 2012” strach wymieszał się ogłupieniem tworząc eteryczne sushi – ostre i niestrawne zabarwione skondensowanym, wschodnim jadem dzieci wiszące na baobabach śpiewają „Wszyscy święci idą do piekła” psychodeliczny hymn lotnych pielgrzymów z tras przedświadomości W 13 pawilonie eksplodowała woń parzonej salvii cieć klął pod nosem po hebrajsku – sprzątał syf po wczorajszych obradach klubu połykaczy ognia
Giovannii Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Ojej! Skąd taki temat? Dlaczego taka forma? Nie chcę krytykować, zapewne i tak to zrobią inni, jestem po prostu ciekaw.
Mirosław_Serocki Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 pierwszy wers powiedział wszystko o jakości tekstu.
Michał_Kućmierz Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Tłok się w tekście zrobił , sens upadł i został zadeptany. Powietrza życzę i pozdrawiam M.
H.Lecter Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 niezbędne myślokształty Niestety - zbędne.
Rafal Bielan Wierzbicki Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Stety - konieczne, łatwość z jaką niektórzy ferują wyroki i oceny jest zastanawiająca - i z jakim przekonaniem - dlatego nie oceniam - i oddycham swobodnie. Dobrego:)
myślątko Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 fajny jest, dla mnie dobry, może jedynie jeśli tak techniczniej podejść, to przymiotniki niektóre zbyt słabo osadzone, ale szałwia wieszcza nie takie rzeczy osadza :)
Tova_Brink Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 przegadane, wymądrzone, napuszone, puste nie tędy droga :-]
amerrozzo Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Dobry, po-mo wiersz. Na plus. Pozdrawiam.
BARBARA_JANAS Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety
Rekomendowane odpowiedzi