zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Zapytajcie samych siebie o miłość, która jest w stanie samą siebie dać. * rozmowy niewidoczne utrudniają zebranie skojarzeń wycisza list chcę widzieć jak oddychasz spokojnie wpuszczasz noc za drzwiami zwinięty w kłębek zmęczeniem rozproszonego dnia zaciągasz się mocno żaluzjami ciemność rozsiewa sen pod skórą wygłodzone myśli każdy ma swoje cholera a gdzie moje?
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 zwinięty w kłębek zmęczeniem rozproszonego dnia zaciągasz się mocno żaluzjami ciemność pomyka sen pod skórą dreszczy o spełnieniu rozsiewa myśli wygłodzone każdy ma swoje / mała kosmetyka / nie musisz się nią przejmować / jakoż dawno tego nie robiłem u Ciebie wiersz głęboki / jak każdy Twój / uszanowanie /
a._mrozinski Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Ech, to ciekawy wiersz, na wysokim poziomie... tylko zakończenie kojarzy mi się z powiedzeniem o prawdzie i niszczy ogólne wrażenie. Arek
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Tomku, to miło, barrrdzo sie cieszę, skorzystałam- oczywiscie, cmok Arku, każdy ma swoje kłopoty miałam na mysli lub marzenia... ale nie prawdy, jeśli sie skojarzyło, trudno, każdy ma swoje.... skojarzenia, hehehe cmok i dzięku obu PANOM za spojrzenie w zakłopotanie mojego wierszydła :P
kasiaballou Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 ŚWIETNY - gratuluję. Pozdrówki :) kasia.
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Kasiu, dzięki, to miłe! buziam
HAYQ Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 To jak z rzucaniem kamieniem. Zacząć trzeba od własnej uczciwości i samego siebie. Każdy ma na to szansę, nie każdy dojrzał, nie każdego stać. Ładnie, jak to u Ciebie, pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze prawicie dobra kobieto ;) a słów cudzy -to czyj jest ? buźka ! Inuś, to jakieś z czegoś, kiedyś coś, znalazłam i wlepiłam, bo mnie dusiło to słowo- miłość- PS> powiadasz : w sen- będzie lepi? cmok moja dobra duszko!
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oo tak, masz rację, niestety, nie każdego stać, a ci co ich nie stać, najczęściej mówią najwięcej :P cmok z podziękowaniem HAYQ!
Baba_Izba Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Kochaniutka, zawsze warto Ciebie odwiedzić, częstujesz ciekawymi, uroczymi wierszami. Mnie jedynie coś za mocno szeleści w tym: "chcę widzieć jak oddychasz spokojnie wypuszczasz noc za drzwiami " Poza tym, "wypuszczasz" w połączeniu "za drzwiami" - kojarzy mi się śmiesznie. Znowu truję, ale wiesz jak to jest z babą; inni rozmawiają, a ona tylko gada, gada, gada! Osłodzę całuskiem, stokrotne serdeczności - z izby- ba!
Rachel_Grass Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 ciemność pomyka sen -ciemność połyka sen takie moje skojarzenie; wiersz bardzo mi się podoba. Baba dobrze zauważyła - niby polski, ale zaszeleściowany :P pozdrawiam.
Nechbet Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 początek bardzo dla mnie, ale już ostatnia strofa, nie licząc jednowersu pointy wiele słabsza ... takie moje spostrzeżenie, że wiersz opada, zamiast się wznosić, coś możnaby tu jeszcze pomyśleć :) pozdrawiam serdecznie Marta
zak stanisława Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Babulku i mnie to nie dawało spokoju, zmieniałam i widac nie tak jak trzeba... ale dobrze że jesteś krytyczna nie pozwalasz osiadać na laurach, niby sen a szelesći,ale to za drzwaiami odnosiło się do zwiniętego w kłabek, może zła przerzutnia, Rachelo, miło mi i wiem że obie z babą macie rację, ale jak spojrzeć na to okiem jesieni, obcej jesieni... to....? Nechbet, opada powiadasz? a jakżeby inaczej, zawsze tak jest że najpierw się wznosi a potem opada :P takie prawo grawitacjii, hehehehehe ale moiże ktoś pomoże wznieść mu się :p dzięki kochane kobiety za udział w procesie wznoszenia... się wiersza, popróbuję mu dopomóc ;D dobrego dnia
Ewa_Kos Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 "każdy ma swoje" - co by to nie było należy uszanować:)) Miło Cię znowu czytać i słuchać (dzwoni) Fajnie Ci wynika jedno z drugiego:)) Tylko pozazdrościć:) Pozdrawiam znowu w domu:)) EK
zak stanisława Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 ooo tak kosie, każdy ma swoje i za swoje.. cmok kosy w nosy!
teresa943 Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 rozmowy niewidoczne utrudniają zebranie skojarzeń list- wycisza Warto od czasu do czasu pisać takie "nie wysłane" listy, aby w wyciszeniu usłyszeć swoje myśli... podoba się :))) Serdecznie pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak tereso, nawet taki pisany na kompie gromadzi mysli cmok dzięki
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 ,każdy ma swoje' a moje są bardzo podobne do Twojego wiersza, tylko niepoukładane tak grzecznie. Cmok :)
zak stanisława Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo ja jus jestem gzecną dziefcynkom od niedafna tak mam:P dzięki Alu!
Waldemar Talar Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja jestem przekonany że właśnie zakończenie - cholera- a gdzie moje? pozytywem całości. Bardzo czytelny i przekonywujący ten nie wysłany list . radości życze
Rekomendowane odpowiedzi