Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jeśliś wróżką wnicą daj mi dłoń smoka i pocałunek jaszczurki jeśliś jest wdową i płaczesz w czarnymprześlij mi list niesłodzony albo kir twojego nastroju jeśliś nikła że świat nie widzizrezygnuj z zapachu swoich włosów dla mnie zatańcz na go go
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie Adamie!Pan dolewasz oliwy do ognia Jak nie ... go ..., to ... go go ... Czy ktoś udziela korków z "go", "go go"?Ja serio...Zapóźnionam chyba, czuję się, jak w wirówce nonsensu ... ukłony
joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Z czysto kobiecego punktu widzenia: strasznie jesteś wymagający... A tak poza tym, to mało Twój ten wiersz. Co nie znaczy, że mi się nie podoba. Wprowadza w baśniowo surrealistyczny klimat jak z Boscha. No i jest taki typowo patriarchalny... Pozdrawiam, j.PSZresztą i tak pewnie nic nie zrozumiałam... Dziś jestem do niczego ;(
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...czarownice zawsze tańczą na gorącym piasku...niestrudzone, nieskrępowane, lecz nie płoche....a gapie nie widzą, że walczą....serdecznieaneta
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 P.S. Seweryno...a może o 3 go?go go go, rock'n'roll, oh yeah babe! go go go, ale alea le ready. set. go jest tyle sposobów, żeby wyrazić słowo goja polecam:go for a walk(a) (błędy pisowni pomijać )P.S.Kiedyś miałem grę go, ale samym z sobą ciężko było grać
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czarownice, wnice, baśń contra rzeczywistość i pewnie będzie ten piasek gorący, ale i całe rzesze jaszczurek...pewnie kiedyś wszystkie zatańczą razem.................................................aga
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A jeslim jest kobieta?I to w dodatku szalenie intrygujaca a dotego bez oglady...A kobieta to pogoda..Zapach liliwego swituto ogien i wodana tle ciemnego blekituto ptaki morza wzburzone fale..to kwiat-rzucony na ziemie niedbale...
Rekomendowane odpowiedzi