Robert_Siudak Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 bardzo bardzo bradzo dobry wiersz !!! :):):) Pozdrawiam i oczekuje więcej i więcej na tym poziomie ! R.
lubię latawce Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeju, dzięki śliczne :D nie spodziewałam się aż teges ;P cmok, angie :*
Rafał_Leniar Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Ano fajny. Ma urok.
lubię latawce Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajny komentarz ;P :)
Rachel_Grass Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 w porządku, angie. tytuł mnie widzi sja - weź we mnie udział. pozdrawiam.
lubię latawce Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. owszem, Rachel, był taki w warsztacie; ale chciałam, żeby był bardziej seksy ^^ :D ;P zdrówko!
Rachel_Grass Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. owszem, Rachel, był taki w warsztacie; ale chciałam, żeby był bardziej seksy ^^ :D ;P zdrówko! warsztatowy lepszy był imho, ale to Twój wiersz i Twoje seksy :P zdrówko, zdrówko.
Almare Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 - "weź we mnie udział", jest bardziej bezpośrednio, dogłębnie:)). co oczywiście bardziej odpowiada klimatowi , rzeczonego : "popie...ia". - pozdrawiam.
lubię latawce Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki; Almare ;o) weź "ze" mnie udział jest za to bardziej... hmm... (zupełnie jak zdejmowanie ubrania, no, butów, powiedzmy ;P) natomiast weź we mnie udział brzmi trochu brutalnie :p;P /chciałam, żeby było seksownie ale nie o seksie ;o) - pozdrawiam! :)
M._Krzywak Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Bardzo, bardzo dobre ! Pozdrawiam. PS - Co ciekawsze, przychodzi czas zebrania swoich tworków w jedną całość i ja osobiście nie wybrałem żadnego z "przekleństwem" :))) Ale bomba, podoba się.
lubię latawce Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję - nie spodziewałam się tak radosnej nowiny :) pozdrawiam serdecznie i zamawiam Waści tomik (dobrze zrozumiałam?) :)
Patryk_Nikodem Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 chyba wyczułem jakiś talent pzdr
lubię latawce Opublikowano 20 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 o jaaa.... ;) /a już myślałam, że mi więcej żadnego wierchołka nie skomentujesz ;P dzięki i zdrówko, andżelika
HAYQ Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 cieszy mnie, że zostało jak warsztacie :) - zabieram do ula (razem ze śladami ust... na dzwonku ;) Dobry, mocny wiersz. Pozdrawiam.
lubię latawce Opublikowano 21 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, dzięki tajemniczy poeto o imieniu HAY-Q :) pozdrawiam, angie ;o)
Baba_Izba Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Potwierdzam opinie jw. , komentowałam w warsztacie. Serdeczności - baba
lubię latawce Opublikowano 22 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Babo za obecność; tu i tak... w ogóle ;))) pozdrawiam Cię serdecznie. andżelka.
Rekomendowane odpowiedzi