zak stanisława Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 na włosach przysiadł szadzią i choć przybyło zdumiewa taniec kotki na rozgrzanym dachu w porannym mleku skrawek nieba w galopie konika na biegunach gdzie ten raj tam czy tu
zak stanisława Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 wersja Jacka Sojana, dzieks
Bernadetta1 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 lubie Twoje skróty wierszowe:)...pzdrawiam ciepło:)
a._mrozinski Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Hm, hm... komentarze pewnie będą dłuższe niż sam wiersz :) podoba mi się to skrótowe pisanie. Arek
HAYQ Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Znając pierwotną wersję powiedziałbym - ok, może być, ale jednak Twoja wersja była pełniejsza. Może i wymagała zmian, ale czy aż takich? :/ Pozdrawiam serdecznie.
Waldemar Talar Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odwieczne ale ciągle emocjonujące pytanie; gdzie ten raj tam czy tu... Pięknie Stanisławo radości życzę
Judyt Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 no fajnie:),ten kotek się nieźle przeciąga:)ciepłoniaście (i tak skromnie śladuję)
egzegeta Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Stasiu choć to sojanowa - czyli nie byle jaka, to zastanawiam sie nad tym pierwszym enterem bo jakoś widzi mi się tak:na włosach przysiadł szadzią i choć przybyło zdumiewa taniec kotki na rozgrzanym dachu ale wierszyk spoko:) Pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Stasiu, zadumałam się nad rajem i kolejnymi porami roku...bo warto... :)))) Serdecznie cmokam.
zak stanisława Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 kochani dzieks z slad pozostawiony, ja niestety mam krotki dostep do neta wiec tez sladowo wszystkim sloneczka i ciepelka cmok siarczysty i slonawy dzis znak klifow pa
Ewa_Kos Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 No, nareszcie - krótko i treściwie, chociaż też bardzo lubię "rozgadaną Stasię"; czyli wynika z tego, że wszystko ma swój urok:))) Pozdrawiam Cię bardzo mocno i cmokamy z Kosem na zmianę:)) EK
lubię latawce Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 podoba mi się; aż muszę przyznać, że dobre zmiany (choć subiektywnie, czuję niedosyt w końcówce) cmok :*
Rekomendowane odpowiedzi